Jobb och sömnlös

Nu startar hellvetes veckorna, jobb 7 av 9 dagar, jobba 4 ledig en, jobba 3 ledig en och sen jobba 2. Dessa tre dagar vi jobbar är över helgen och de passen är 11 timmar långa vardera! Nå väl, allt går….. jag ska ju på en zumba utbildning på söndag så det ska bli roligt, då slipper jag en av dagarna iallafall, jag har sem då 🙂

Gjorde klart allt till zumba Gold igår, gick igenom varenda ny koreo så jag ser att det stämmer, nu r det bara att börja öva. Öva, öva, öva tills vi ska sparka igång. Det ska bli så roligt, kan inte vänta att få börja.

Jag hörde något trist här om dagen, en person som jag nu inte känner så bra men haft och göra med i många år har cancer. Något man tydligen missat vid undersökningar. Nu är det tydligen för sent, det finns inget att göra. Jag hoppas att det inte är sant det man hört, jag hoppas allt är rykten! Usch så tråkigt det kändes, denna människa är verkligen en stjärna i det denne gör!

Alltså fan, det har varit en sån natt igen, jag kan inte SOVA!!! Somnade vid 24, vaknade vid 01 och efter det vred och vände jag mig fram till 03.30, då tog jag telefonen och började surfa, la ner den igen vid 05! Sen somnade jag ialf, Danne steg upp med ungarna och jag fick sova till 08. Så det kommer nog märkas lite senare idag, att man sovit dåligt. Det är så irriterande. Men det måste bero på att jag inte kan slappna av för när jag tagit en panacod (värktablett) så sover jag bra. Jag har ju problem med bla nacke och rygg och då kan jag inte somna alls så har jag ont när jag går och sover och ska upp och jobba dagen därpå så tar jag en värktablett. Annars är det inte så noga om jag nu vrider mig i några timmar, jag sover inte så mycket annars heller. Men det är fan så irriterande måste jag säga!!!!

Det blåser som tusan ute, det har blåst hela natten, det har bågnat och smällt i plåten på skorstenen och vi hör det jätte tydligt i sovrummet eftersom vi har en öppen spis där. Så det låg jag och lyssnade på länge och bedömde inatt. Annars är det varmt, minus1 grad, den snö kaos de utlovat har än inte visat sig. Fast det skulle komma mer i södra Sverige än här.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: