Kalix?

Det har varit skönt att vara ledig i helgen. Danne har plockat ner alla julstjärnor igår, jag tänkte ta ner bollar och glitter julgranen idag. Vi lämnar, ljusslinga i och bara bär ner den som den är. Det är mysigt med jul, visst är det det men nog är det fasiken så trist att plocka ner allt!

Vaknar idag igen med ont i huvudet och nu har vi slut treo så det blir bara att dricka kaffe till det ger effekt. Men jag ska börja med min Aloe Vera och ingefära shot och ett glas vatten så ser vi var vi hamnar.

Jag och Nina var på Bombus, vår nya favvo affär när det gäller lite mer speciella kläder! Oj vad mycket fina kläder hon har. Mycket 50 tal och de är ju så snygga!!!!! Sen finns det hur mycket som helst i annan kläd väg. Nina hittade en jätte fin klänning, precis Nina, så snygg! Jag hittade en tunika, jätte fin den med, lite mer ”vanlig” då kan jag ha den när vi har våra rock kvällar med The Lizz oxå. Sen har vi börjat förbereda oss inför årets CMM, man ska börja i tid 🙂

På tal om The Lizz så börjar vi på Onsdag, vad kul de ska bli, jag har saknat att sjunga!!! Hoppas vi får större uppslutning nu i vår än vad vi hade i höst. Då var det jätte många som var borta. Hoppas att det inte blir så nu i vår. Min enda lediga dag är Onsdag och jag känner ju att jag vill att det ska bli något av den, inte svammel bara. Sen varför folk är borta är ju helt klart upp till dom, alla har vi våra skäl och säkert jätte bra skäl för de flesta men det påverkar gruppen jätte mycket när det oftast är bara 3 på övningarna. För mig blir det oxå hackat pga jobbet. Under fyra veckor kan jag bara varannan gång och sen kan jag i 4 veckor, vi har ju ett 8 veckors schema nu. Men jag har saknat The Lizz!!!!

Jobbade med koreografierna igår kväll, skrev nästen allt, några kvar att fixa, övat under tiden jag skrivit, provat, stämmer detta, göra om osv. Zumba Gold startar snart. Och nu har jag fått flera bokningar på zumba kids så det börjar oxå strax att ta fart på skolorna under våren. Det ska bli roligt 🙂

Idag tänkte vi åka till Kalix en sväng bara för att göra något ihop alla! Sen blir det att äta där och sen hem. Jag ska ha min tjej i eftermiddag som jag är kontakt person åt, vi tänkte på IKEA, jag behöver nya lampor!!! Nu när vi tog ner alla stjärnor så blev det ju så mörkt! Nå vi ska se vad jag hittar.

Minus 1 grad ute, snöar, fin fin tunn snö, ni vet sån snö som sticker en i ansiktet, så det känns rått ute. Nå brasan är tänd, hundarna år på plats där framför ❤

Så här såg det ut i sängen i morse, jag steg upp och ingen Roffe, då ser jag hur täcket börjar röra sig lite, små framben stack ut och sen en liten nos. Jag frågade tänker inte du stiga upp? Då kom huvudet upp men inga teckan på att resa sig och komma upp i köket med mig. Det var mysigare under Dannes täcke 🙂

20180114_082147.jpg

Våran fina Roffe ❤

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 15, 2018 @ 19:45:44

    Tack för sällskapet fina du 😍 såå tacksam att du finns i mitt liv!!
    /Ninnu

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: