Förbereder

Usch jag läser på Aftonbladet om foldern ”Om kriget kommer” den skickades ju ut i alla hushåll fram till 1987, nu ska de börja skicka ut den igen. Hotbilden i världen är förhöjd, lite obehagligt faktiskt. Borde man ha ett lager hemma? Vad borde man tänka på? Jag vet att pappa hade det, han hade ett gasolkök i källaren, han hade lite lager av konserver, minns att han hade leverpastej i små runda gröna burkar, gasbindor och plåster som inslaget i nått vaxliknande papper och lite annat sånt från militären, han lagrade mediciner osv. Han pratade lite då och då åt oss om vad man skulle göra, vad man skulle tänka på. Nu efteråt förstår man att han vill ge oss lite tankar, lära oss lite då och då. Borde man börja tänka lite krisläge??

Idag ska jag med Nina till Kemi, hon ska shoppa på Bombus, får se om jag hittar nått? Danne e ju sjukskriven än så det blir inte att handla så mycket extra iallafall.

Jag kände i halsen igår, nös lite, idag rinner näsan…. jag har inte tid med detta…. har aldrig det har jag märkt. Men sen nr det inte är så mycket i kalendern så är jag frisk som en nötkärna, kanske jag bara känner efter lite extra när jag vet att kroppen måste hålla? Jag oroar mig i onödan kanske bara.

Mina tunga två veckor på jobbet börjar på måndag, jobba 4 ledig en, jobba tre, ledig en jobba två, varav tre av dessa pass är 11 timmar vardera!!! Vi jobbar 7 av 9 dagar. Det blir tufft. Tänk vi jobbade tre ledig tre om vi inte hade extra timmar att göra. Ingen på jobbet sprudlar väl av glädje direkt! Det finns en mening i allt… liiite svårt att se meningen i detta 🙂

Kallt i Happis idag…. eller ja kallt och kallt, minus 13, brasan brinner och hundarna värmer sig, så nu ska jag ta min shake och börja göra mig klar för att åka iväg på shopping med Nina 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: