Snart full!!!

Hjälp mitt utrymme på wordpress är snart fullt!!! Jag har bloggat här i 10 år till hösten och har ju jätte mycket bilder. Men nu snart måste jag uppgradera. Uppgraderingen till dubbelt så mycket space var inte dyr så kanske jag måste börja betala för att kunna fortsätta här. Jag tycket wordpress har varit bra. Jag började ju på blogg.se men den blev snabbt för liten tror jag var där i två år. Blogg.se var jätte bra när man var nybörjare, enkelt att sätta in foton och den fungerade jätte bra så, man kunde redigera lite och så. Men jag saknade lite funktioner i den och hittade wordpress och här har jag hållits. Men nu är det dags för uppgradering.

Jobbar idag, börjar 11. Idag ska jag hänga med en av våra killar, får se om man får ut honom, det är inte alltid det lättaste. Jag tänkte försöka lura med honom å en fika med mig nånstans. Ja jag tar ingen fika, det blir en kaffe. Men han tycker om godsaker.

Jag håller på med min återställning av magen. Vet inte om jag berättade det? Under november och december blev det MYCKET fika, Taavola gården var ett hett ämne, det har ju så gott fika där. Min mage tål ju inte fett så det blir inte så bra när jag helt struntar i det. Så nu i slutet av december så tålde den ingenting, det minsta lilla fel så blåste den upp sig så jag såg höggravid ut. Så den 1 januari så tänkte jag att nu jäklar nu blir det andra bullar. Oh det har det blivit! Jag har ätit väldigt lätt mat, nästan bara soppor, ruisleipa med ägg eller skinka, jag har mina shakes, en på morgonen och sen har jag hittat en som är god som jag ibland kan ta på dagen. Jag äter jätte mycket bär (färska hallon) skivar äpplen, dricker vatten. Till lunch blir det havregrynsgröt och middagen någon soppa eller varma koppen. Magen är betydligt mindre uppsvälld och jag har gått ner 1 kg tror jag under första veckan. Så det går åt rätt håll. Det är bara att hålla in nu! Jag har en c9 box, tänk om jag skulle starta på den? Den ger en jätte bra kickstart!

Minus 9 grader ute, krispigt och klart väder! In och checka läget på facebook och sen börja göra sig i ordning för jobbet 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: