Jobb idag

Idag blir det till att jobba! Jobbar 3 sen är jag ledig 2, usch känns inget roligt alls. Nå allt går, det är ett jobb och ett jobb måste man ha och jag har ett och ska väl vara nöjd över det! Tidigare var det det bästa jobbet ever men det kan man väl inte säga längre. Själva jobbet är helt klart bäst, roligt, omväxlande, spännande, utmanande, påfrestande, ibland tom lite farligt men oftast har vi roligt. Sen är resten inte längre någon höjdare! Nä nu ska jag sluta gnälla över jobbet och bara gå dit göra det och gå hem!

Jag hade en ensam dag här hemma igår, det är längesen jag haft det. Danne har ju varit sjukskriven från september. Men igår åkte han upp till Pajala med grannen och hämtade Stefans traktor. Han har köpt en sån liten, den var jätte fin. Nå niin, nu har han det han egentligen alltid velat ha, en egen liten traktor. Stefan har ju rätt stor gård så han lär nog han nytta av den. Idag skulle han ut och leka med snön 🙂

Minus 8 grader men för kallt för gammel katterna, Ozzy går inte heller ut, det är för mycket snö för honom. Han ligger framför altandörren och tittar ut. Vi har ju helglasad altan dörr så han ser bra. Sen är det säkert lite skönt oxå för det kanske drar lite eller nått vid listen, han får lite svalka.

Ja ja nu ska jag blanda min shake och glotta lite fb och sen starta dagen…..

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: