Nervööös

Vi var i Kalix och lagade bilen igår, det tog några timmar så vi var på stan eller heter det på byn när det gäller Kalix? För Kalix är väl ingen stad? Kalix är rätt mysigt, deras gator är hel ologiska, dom går hur som haver skorna skaver, det är helt plötsligt enkelriktat här och där. Men jag gillar Kalix, hade nog valt att flytta dit om inte jag hade barn som fortfarande går i skolan. Det är en sån överlevar anda i Kalix på nått sätt, man känner den när man är där. Nå för att återgå till vår bil. Jag var förberedd med utskriven lag och allt. Konsumentköplagen håller ännu för vår bil, fram till slutet av Januari, men jag var beredd på att de skulle tjafsa men så blev det inte, de sa bara -Nu är det klart och tackade för sig och vi tackade för oss och gick 🙂 De hade läst på! Glad åt oss är de nog inte, de har fått repa bilen för över 15000 kr sen vi köpte den. De var villiga att lösa in den då efter första repet. Men vi hittade inget motsvarigt till Passaten så vi sa nej. Jag frågade försäljar Peter om varför han ville det, har ni sett nått mer, rasar motorn på den inom kort? Nej sa han inte det, utan de ville att vi skulle känna oss nöjd. Bara de tar det ansvar de faktiskt har så är vi nöjd. Nu hoppas vi väl att det inte ska bli nått mer på den, att vi nu ska slippa repa den ännu mer!!!

Tränade igenom STRONG igår med det nya blocket, det är så roligt alltså!! Mycket fart, det är tufft men dö roligt! Inte så mycket koreografi, hopp upp o ner, snabba växlingar mellan golv och stående, jag tycker detta block är bättre än den förra Q3an. Jag skrev ner alternativen oxå till en av tjejerna som har svårt att stå på handlederna klart, så det blir bra för henne med. Så idag blir det att gå igenom det igen, öva massor på nya blocket och sen är jag redo för kvällen!

Nu har jag laddat ner allt från Zumba till STRONG så jag har all musik som för närvarande finns på datorn Nu ska jag bara föra över det till min externa hårddisk ifall något händer med min dator. Något har man lärt sig över åren, ha ALLTID en backup!!! Jag har förlorat data några gånger så man lär sig den hårda vägen.

Minus 7 grader idag när jag steg upp, lite små dimmigt, tror vi har klarat oss från mer snö oxå! För det har vi ju så det räcker och blir över 😦

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: