Mission completed

Allas tankar kretsade kring det vi fick veta här om dagen. Vi har pratat, vi har stött och vi har blött. Jag var så jävla förbannad igår så mitt blod kokade. Jag kan inte förstå hur fan en karl kan göra så, jag fattar helt enkelt inte, hur sjukt är det inte!!!! så jävla sjukt! Det är inte rätt i huvudet på en sån man! När jag tänker hurdant liv han levt, så har det livet garanterat inte varit ett roligt liv att leva, hur tragiskt det livet varit och är. Säkert inte i hans egna ögon men i många andras. Nå en sådan tragisk man är bara att lägga åt sidan. Innerst inne vet man själv vad man gjort, han kan fortsätta med sitt på sitt håll. Han är inte värd att ödsla tankar och känslor över, tur är att tjejen i allt detta gått vidare, hon har ett bra liv idag. Åren har gått och hon säger själv idag att jag sover bra. Men det är klart att vissa saker väcker allt till liv, i detta fall metoo kampanjen. Men så är det ju med allt vi varit med om, vi kan återuppleva av saker som triggar igång våra minnen. Hon vill inte hänga ut någon, det finns anhöriga runt ikring. Att hon nu gick ut med det var för att själv få frid i hjärtat, att äntligen kunna säga det. Mission completed!

Jag tänker inte göra någon nyårs krönika desto mer. Det stora i mitt liv 2017 är zumban. Zumba Gold och Zumba kids tog ett rejält kliv framåt. Det är så jätte roligt. Fitness zumba går också jätte bra men lokalen är mindre där och där är inte samma tryck. STRONG by zumba som är det nya för mig 2017 är trög, jag har ännu inte behövt ställa in ett pass för att vi varit för lite deltagare men oftast är vi 4-5 personer. Den är svårjobbad, svårt att få folk att ens våga testa. Det är ett tufft pass men alla överlever och alla bygger passet efter sin förmåga, sin ork, sin kropp. Nå jag ska ännu ägna detta år åt STRONG men blir det inte bättre efter det så lägger jag nog ner den. Det finns annat jag kan hitta på torsdagar 🙂

På familje sidan har det inte hänt så mycket, Rasmus är verkligen en hormonstinn tonåring, Savannah på väg in i det och är lite gråtmilda Gunilla mellan varven. Vi hade ju valpar under sommaren, Larry och Dessie fick 9 stycken livliga små krabater. Vi sålde alla, det blev tomt och vi köpte Roffe istället, en liten pinscher blandning. Det har vi inte ångra en sekund. Alla andra djur har är kvar… nja två spindlar har knallat vidare till de sälla jaktmarkerna.

Igår samlades vi 24 stycken från släkten på River Restaurang nere vid älven. Vi hade bokat bord och samlades till middag. Det var riktigt trevligt. Några var saknade som av olika anledningar inte kom. Men vi som var hade en trevlig stund.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi är mycket för att åtminstone samlas för att äta ihop på högtiderna, annars är det så sällan man träffas alla trotts att vi bor i samma lilla stad.

Sedan for delar av oss hem till oss och fikade, Danne hade gjort två cheesecakes som fick fötter. Julstjärnor och lussekatter fanns också kvar och finns än!

Vi kollade det finska nyåret från vårt fönster och under den svenska uppskjutningen stod jag och Danne och skålade med varann på vår egen uppfart 🙂

God fortsättning på det nya året

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: