………..

Igår fick jag veta att min systerdotter blivit våldtagen när hon var 12 år! Jag vet inte ens hur jag ska fortsätta detta inlägg….. hon sa att hon försökt säga det till mig. Jag har nog inte förstått vad hon säger…. hade jag fattat det hade det varit jävligt synd om den killen! Jag hade levt rövare, hela stan hade vetat! Jag vet vem han är, han umgicks i vore kretsar. Han var en liten jävla räka, jag hade spöat honom, det lovar jag! På den tiden var jag betydligt mycket mer kaxig än vad jag är idag, jag var jävligt högljudd och bestämd i mina åsikter. Jag hade inte dragit mig för att hänga ut honom, jag hade sett till att hon gjort en polisanmälan! Han hade aldrig mer fått sätta foten hemma hos oss!!!

Jag tänker tillbaka och försöker gräva i minnet, men jag har nog inte fattat vad hon säger! Jag tänker på alla gånger hon måste ha mött honom hemma hos oss. Han kunde hänga timmar hos oss, de måste ha mötts hundratals gånger. Stackars stackars unge, vad hon har fått bära med sig genom åren! Jag är så förbannad just nu, så jag vet inte vad jag gör, jag vet inte vad jag ska tänka, vad jag ska säga. Jag tänker på hur hon skuldbelägger sig själv! Jag pratade med henne igår, jag sa åt henne att det får hon absolut inte göra. Inget av de som hände när hon var liten har någonsin varit hennes fel, hon var ju ett barn! Vi som var vuxna runt henne borde ha fattat, borde ha sett, vi borde ha fattat. Vi skulle ha skyddat henne bättre! Istället fick hon gå jämsides med en jävla skit högen! Hur går man vidare med en sån här sak, vad gör man?

Hon berättade hur smutsig hon kände sig eftetåt, hon var full i skam, det var ju hennes fel, det så han. Förbannade jävla idiot, jag hoppas att hans liv varit ett hellvete, att det kommer att vara ett jävla hellvete i fortsättningen oxå, jag hoppas att hans grej ruttnar och trillar av, jag hoppas att hela jävla stan får veta vilken jävla gris han är, jag hoppas han får alzheimers och bara ett minne återstår, det hur han våldtog en 12 årig flicka och förstörde en barndom, ett liv!!!!!!! jag hoppas att han mår som en skit. Men det gör han väl inte, det var ju hennes fel enligt honom!

Jag hoppas nu när hon äntligen efter snart 30 år vågat säga det öppet att hon nu kan börja sortera ut sina tankar, att hon nu kan börja se att inget av vad som varit har varit hennes fel, att hon tar hjälp, att hon slutar döma sig själv. Att hon nu kan börja reda ut sin barndom. Att de som behöver våga ta itu med saken, vågar prata med henne, vågar säga att det var inte ditt fel. Att de som behöver står bredvid henne nu. Behövs jag så finns jag där. För mig kommer du alltid vara i mitt hjärta, du har alltid varit där. För mig har du alltid varit speciell, du har alltid betytt mycket för mig. Jag älskar dig unge ❤

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Dec 31, 2017 @ 12:52:45

  Fy fan rent ut sagt, förstöra ett barns liv på det där sättet. Man blir förbannad och ledsen för flickans skull

  Svara

  • wiccans
   Dec 31, 2017 @ 14:16:46

   Jo det blev jag oxå, mitt blod kokade!!! Det är ju en karl jag på den tiden kände o han hängde i vår vänskapskrets

   Svara

 2. Ethel
  Dec 31, 2017 @ 23:36:39

  Så förfärligt, stackars flicka. Att hon orkat bära detta så länge…….Vad säger man…….vad gör man…….Ge henne all den kärlek ni bara kan, låt henne känna att hon är värdefull och att hon inte haft någon skuld till det som hände då när hon var liten.
  Fy för den lede människa som utsatt henne för nåt så nedrigt……..jä-la skitstövel….så arg jag blir 😡

  Svara

  • wiccans
   Jan 01, 2018 @ 08:38:52

   Ja det har säkert varit en jätte jobbig tid för henne. Nu har det gått sina år och som hon säger själv, idag sover hon bra på nätterna. Hon har gått vidare från det. Men hennes tonår var nog inte så lätta. Tur att det då fanns någon kompis som visste, de hade varann då. Idag är hon över det. Men metoo kampanjen väckte liv i det igen. För henne var det nog bara skönt att äntligen få säga, att inte bara det som en hemlighet. Hon har haft en otrolig styrka det måste man verkligen säga. Att känna skuld tror jag är rätt vanligt, att skämmas är nog ännu vanligare, tänkt så tragiskt när man själv är offret.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: