Trött…

Vad jag var trött i morse…. jag vaknade mitt i natten med ett ryck och började fundera över mitt medarbetarsamtal av någon anledning!? Nå somnade snabbt om som tur var, annars är det ju livsfarlig för mig att vakna mitt i natten, somnar ju oftast inte om. Men det gjorde jag alltså nu. Vakade vid 07 och tänkte stiga upp men tog mig en liten funderare, varför ska jag stiga upp jag har inte bråttom nånstans, så jag låg kvar och somnade om till 08.30. Men jag tror att det var för att jag tränade så pass sent, jag körde ett pass STRONG och sedan efter det lite styrketräning på det. Kroppen fick varva ner men ändå jobba hårt. Sen en bastu på det och soffan och film. Så jag tror faktiskt det kan ha att göra med att jag sov så lugnt i natt.

Jag har börjat kolla Twilight filmerna, jag har inte sett dom helt, jag har sett skvättar här och där av dom. Jag var aldrig så intresserad av dom då när de kom för 10 år sen. Jag har alltid tänkt titta dom men det har aldrig blivit av. Sen när jag tittat dom ska jag se Sagan om ringen filmerna, de har jag heller inte sett helt, skvättar här och där. Jag gillar ju mystiken, trollformler och konstiga varelser 🙂

Idag tänkte jag kolla om tjejen jag är kontaktperson åt har tid för mig Tänkte att vi går ut och promenerar en sväng. Det är skönt väder, det var plus grader igår kväll och nu är det i 0an. Så det blir en kanon dag, inget snöande heller ser det ut att bli. Det har lovat lite snö till senare på dagen inte mycket men snöa skulle det. i 0:an hela dagen. Imorgon ser det oxå ut att bli varmt, bara ett par minus grader hela dagen och kvällen. Skönt om man ska vara ute. Vi ska ju äta middag på RR, vi är 24 stycken och bara familj, så det blir roligt att äta och umgås innan vi alla går åt skilda håll. Jag och Danne tänkte iallafall gå över till Viktoria torget och titta lite på det finska firandet. Sen går vi hem till vårt eget 12 slag, vi har ju hundarna ensamma hemma. Och vi vet inte hur Roffe reagerar, han är ju lite nervigare än de andra hundarna så jag vill vara med när det börjar smälla. Sen får det inte gå ut ensamma som de brukar under nyårsaftons dagen, vi är med. Så de har stöd ifall det smäller och det brukar det ju göra lite här och där fast att det är förbud!

Jag ska vara barnvakt åt Alicia vid 12, Dennis ska träna och Mathilda jobbar. Så lilla fina underbara ungen kommer hit ❤

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: