Ner eller upp?

Vädret är bra konstigt alltså. Igår var det minus 17 grader när jag steg upp och det blev kallare under dagen, tror vi nästan var ner på minus 20 till kvällen. Idag när jag stiger upp är det minus 1!! Otroligt att det svänger så. Men det är typiskt Tornedalsväder, ja iallafall här nere vid Sveriges östligaste punkt. Vi svänger så snabbt. Som när det blev vinter, en torsdag hade vi snöfritt och höst, det började snöa på kvällen och på morgonen då vi steg upp var det full vinter! Och den snön har stannat. Vi har nu så mycket snö som vi brukar ha mot slutet av varje vinter. Får se hur mycket vi hinner få innan detta är över! För några år sedan en nyårs afton så var älven öppen, det fanns ingen snö alls, bara is, Rasmus och Dennis försökte slå fast smällarna i isklumpar för att kunna skjuta upp dom, året efter det så var det minus 30 och hur mycket snö som helst. Så att bo här så vet man aldrig vad man kan förvänta sig, det kan variera otroligt.

La ut min Zumba Gold kurs igår på dagen, innan jag gick och la mig var kursen mer än proppfull, helt fantastiskt alltså!!! Jag är så glad och tacksam över det stora intresset som finns och det bara växer! Jag har släppt in 45 pers på listan. Men jag vet att några av dom inte kommer att komma och sen blir det ofta avhopp efter första gången ändå. Men fler anmälningar än i höst är det, lägger in reservlista nu för jag kan inte ta emot fler anmälningar för stannar 60% av de som aldrig varit tidigare så är det för många i salen. Vilket tryck det är på Gold. Jag måste kolla efter större sal helt enkelt, för mer tider är svårt att hitta. Och sen har jag ju andra pass och så jobbar jag ju med. Det lutar åt att jag får gå ner i tid ännu mer. Skulle jag bara få en till tid nånstans, jag vet att de som går Gold vill ha det, då skulle jag göra det helt klart.

Gjorde bort all bokföring igår, skrev ut allt jag behövde och satte i ordning i pärmen. Annika har gett mig stränga order, jag får inte bokföra något under januari! För då ska något annat göras…. jag är ju inte så inne i termer ännu och kan inte ”snacket” men jag lär mig hela tiden och jag tycker att det är rätt kul faktiskt. Det trodde jag inte att jag skulle tycka. Men Swedbank har ett otroligt bra e bokförings program, allt som händer på mitt konto går dit, så smidigt! Jag är så tacksam över att jag köpte den tjänsten. Det kostar ju lite men för mig som är en nolla när det gäller sånt så är jag så otroligt tacksam.

Idag blir det en lata dag… tror jag efter att ha gått igenom tisdagens låtar. Sen kör jag nya blocket på STRONG oxå. Det ska ju in nu nästa vecka. Det är mindre byten av rörelser och det är jag tacksam över så jag slipper hålla allt för mycket i skallen, det känns enklare i koreografi fast tuffare än det förra. Roliga övningar, utmaningar helt klart. Men det ska bli kul att få köra det. Men efter det ska jag ta det lugnt, göra lite hushålls nära tjänster bara, inget annat.

Rasmus har ju varit sjuk, hög feber i några dagar, hosta och ont i halsen. Men igår började han känna sig bättre. Han orkade tom spela lite igår kväll. Han har sovit den mesta tiden. Men får se då vem som däckar som nästa i familjen. Danne eller Savannah, jag brukar klara mig, peppar peppar ta i trä säger jag genast!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: