Dagens Danne

I vår familj skrattar vi mycket, ibland blir det så mycket skratt så jag får panik. Jag får såna kramper i magen. Och oftast är det Savannah eller Danne som säger nått eller gör nått otroligt!

Jag brände armen i Onsdags på kaminen så jag har ett brännmärke. Igår brände jag fingrarna och svor högt över det, Danne som satt i soffan hörde mitt svärande över min dumhet. Lite senare sitter han i köksbordet mitt emot mig och gör räkningarna. Då visar jag upp Onsdagens brännmärke och detta samtal utspelar sig.
-Kolla mitt brännmärke, jag brände mig igår! Danne stannar upp, i händerna håller han räkningar som spretar åt alla håll och kanter. Han tittar helt frågande på mig och man ser hur han letar bland sina tankar och säger
-Men du skrek ju nyss!!!???
Jag skrattade så det inte va klokt, han såg ju så rolig ut och helt liksom allvarlig, då säger han -Det blir en blogg av det här va???

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Dec 29, 2017 @ 17:04:09

    Å en blogg blev det. 😀 Det händer mycket hos er.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: