Juldag

Idag ska vi åka upp till morsan i Neisten, vi åker hela klanen, det ska bli riktigt roligt. Hon kan inte komma ner, hon är för trött för det så då tar vi julen upp till henne. 7 hundar kommer med så det blir lite jobb att hålla reda på alla!!! Det finns hundar som inte kan umgås med varann över huvud taget! Men det kommer nog att gå bra iallafall, vi får skifta vem som är ute en stund och vem inte. Vi har med oss kompost galler så vi kan skilja dem åt osv. Det blir nog bra.

Gårdagen gick jätte bra. Vi steg upp och alla gjorde sitt. Bastun sattes på och jag och Savannah gjorde det vi planerat, vi badade julbastu och sen satte vi på oss de nyinköpta pyamaserna och i dem tillbringades resten av dagen. Dennis och Alica kom efter 14.30, Mathilda kom inte med hon hade magsjuka!!! Jag började förbereda julmaten, dukade och sånt. De satte sig och kollade Kalle och när allt var framdukat åt vi, ingen var speciellt intresserad av att kolla Kalle heller. Ungarna idag har inte samma tradition som vi, för oss var det jätte viktigt. Vi åt och tomten kom strax innan 17. Alicia var först lite rädd men sen gick det bättre och bättre. Savannah var jätte nöjd med sitt och detsamma med Rasmus. Annika och Thomas på kvällen likaså Nina, Stefan och Sara. Vi julfikade och umgicks. Petra och Janne var under dagen en sväng och julfikade med oss. Så när väl allt blev lugnt var magen som en spärrballong och ordentligt trött. Julafton var över, allt gick fin och enligt planerna ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu ska jag börja göra mig iordning, packa vad som ska med och sedan klä mig, sen bär det av. Lita att organisera först, vi har Petras familj som är utan bil.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: