Nästan allt klart

Så där ja, nu är nästan allt klart, nu är det bara Dannes julklapp kvar och den ska jag och Savannah hämta idag. Sen är det skinkan förstås och brunkålen som ska göras och granen ska kläs ikväll, men annars är vi klar för jul 🙂

Jag var ju och sjöng med Lisen på Lunden igår, matsalen var full i gamlingar, det var riktigt mysigt att sjunga för dom. Dom gör så mycket bra på Lunden för de gamla. Det gick bra måste jag säga, Lisen är jätte duktig hon som kommer inte fram i kören riktigt tycker jag.

Efter det var vi shoppade det sista jag och Danne, jag gjorde lite mer köttbullar och slog in de sista paketen, nu börjar lugnet lägga sig. Hoppas ungarna blir nöjd med sina klappar bara.

Satt på youtube och jagade koreografier till nästa Zumba Gold start, hittade nya uppvärmningar annars börjar vi lite där vi slutade sist. Jag tror inte jag byter ut allt för mycket ifall det nu inte kommer allt för många nya. Då måste jag ha lite mer nytt för att vi kör likadant de första fyra gångerna. Nå vi får se hur det blir 🙂

Snöstorm där ute, de har ju lovat oväder hit. Graderna stod på bara minus 3 så det blir blöt tung snö då! Tur att vi har ny slunga nu! Det blir lite lättare och framför allt roligare för Danne att få undan all snö! Försökte fota ut lite från fönstret men det syns inte hur det snöar

Träden i bakgrunden på bild två är som i dimma för att det snöar så mycket, eller det yr och snöar. Små stickande flingor ser det ut att vara!

 Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: