En fröjdefull jul?

Sen är det jul… får se hur den blir. Man är så full av förväntningar på att den ska bli så fin och att alla ska mysa och vara glada. Men det vete tusan hur det blir i denna familj i år. Vi har ju en tonåring som vet allt, kan allt, lyssnar inte ens när man försöker säga förklara, att hans beteende får konsekvenser. Han är ointresserad av allt, han väljer att plugga efter att han spelat när han är trött och grinig och vad blir det då. Uppgifter släpar, lärarna får gnälla över att få in dem och då blir han förbannad. Sen är han förbannad över att han inte får bättre betyg…. men man kanske måste lämna in arbeten i tid, man kanske måste skriva lite mer om saker och ting. Komplettera, komplettera, det får ofta lärarna säga till om. Men han fattar inte hur jag än försöker förklara för honom, man måste lyssna, man måste göra vad som krävs, man kan inte säga jo men jag har gjort när man inte har gjort. Anser läraren att arbetet inte är färdigt så är det inte det. Nä jag vet inte hur jag ska ta honom alltså… Jag befarar att denna jul kommer att bli allt annat än trevlig….

Idag ska jag iväg på möte med instruktörerna samtidigt som vi ska ha vår gröt lunch på Fysioteket, den har vi varje år, så mysigt att äta tillsammans. Efter det ska jag och Lisen iväg och sjunga på Lunden åt gamlingarna. Det ska blir roligt och sen startar mitt sista ryck, springa runt i affärer…. vi har lite som ska fixas än.

Jag var tvungen att ställa in STRONG passet igår, jag har haft ont i halsen och sen har jag hostat, det är som en brännande känsla i bröstet och orken är på 0. Jag tänkte att det är bäst att vila så det inte blir värre. Så sångrösten är förstås inte heller på topp men det gick ändå rätt bra igår när vi provade jag och Lisen.

Minus 8 grader, lite krispigt under tofflorna när jag sprang ut för att hämta tidningen. Nu blir det lite facebbook och sen fixa sig inför dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: