Snart är det jul

Alltså snart är det julafton och det känns som om jag inte har koll på något! Jag har gjort köttbullar och jag har bakat… jag ska göra lite mer köttbullar ialf och göra brunkål. Sen måste vi gå igenom klapparna idag…. har jag köpt allt? Vad har vi köpt? Jag brukar annars ha mina listor men den har lite fallerat i år. Det har varit så mycket annat, nå jul blir det och mat kommer vi att äta och klappar kommer att delas!

Julstjärnorna är obligatoriska varje jul. Bakas än efter min farmors recept ❤

Ni vet ”kattknyckarn” tanten jag hjälper med katterna ibland, hon som försökt sno min Ozzy. Vår bekantskap startade ju med att de snodde min katt Tova för 10 år sen. För mig som då hade 5 katter var det en liten lättnad att hon fick ett annat hem för hon passade inte in i vår grupp, det slogs som tusan här hemma. Så när hon flyttade till Sven och Gun så blev det lugnare huset. Jag har ju berättat att vi skrev en bok om henne efter hennes avlivning och det här hade de fått nu i sin brevlåda.

Det var väl fint. Han bor granne här med oss, tror det är huset som är snett över från oss, nästan mitt emellan oss och Gun. Han hade en katt som brukade fria med våra katter. Den blev pappa till 4 av våra kullar, Killi hette den, stooor och fin hane. Tyckte det var fint av honom att dela med sig av sina tankar till Sven och och Gun.

Idag ska vi slå in lite julklappar och skriva upp vem som har fått vad så det blir lite ordning på torpet! Så jag vet vad jag har kvar att köpa…. tycker inte om när det känns som om jag har 0 koll på allt! Efter det blir det att ränna lite på stan igen! Fredag är jag ledig så då ska jag göra sista rycket.

Det här vädret är upp och ner! Igår kändes det så kallt när jag steg upp, snålblåst och minus 13 grader när jag i morgon rocken hoppade ut till brevlådan för att hämta vår tidning. Men när jag for till jobbet halv 9 så var det redan bara några minus. Snöstrom på eftermiddagen och underkylt regn på kvällen. Idag är det plus 1 grad och regnet hänger i luften. Det är upp och ner!!

Ja ja nu ska jag in på facebook och kika lite, dricka min shake och kolla igenom STRONG. Det känns inte bra i kroppen, har ju ont i halsen och hostade igår lite av och till. Nå vi får se var det bär.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: