Jul och vila

Zumba Kids avslutning igår. Som jag nämnde var det ingen allmän avslutning som vi brukar göra den, det var en avslutning grupp efter grupp. Anledningen till det är alla har så himla mycket innan jul . Jag vet hur det var förra året, det var jätte många föräldrar som hade massor med andra avslutningar, de hade avslutning samma dag som vi hade vår och var tidspressade. Alla har jätte mycket innan jul. Så då tänkte jag att jag lägger inte in ännu en grej. För barnen blir det detsamma, de får sitt Diplom, sitt armband och allt annat vi hade. Flera barn var hemma i feber, förkylningar och magsjuka! Så de missade avslutningen, så trist. Här kommet ett foto från en av grupperna på vår avslutning 🙂

20171217_094556.jpg

I år delade jag ut ännu boken om Tova. Gun ville det. Boken handlar om katten Tova. Tova som först bodde hos oss och sedan flyttade hem till Gun och Sven. Där bodde hon i 10 år, fram till hennes avlivning på alla hjärtans dag i år. Hon fick cancer i lymfsystemet och till slut fanns inget annat att föra än att avsluta det för henne. Varför de skrev boken var för att Sven var så fruktansvärt deprimerad och Gun ville att han skulle skriva av sig sorgen, Och sen för att göra barn uppmärksamma på hur mycket kärlek man har för sin katt. När Tova kom till mig var hon misshandlad och hemlös. Jag har skrivit början i boken och om hennes sista timme i livet. Sven har skrivit resten. Sen trycktes boken upp av ett förlag i Helsingfors.

20171217_095622.jpg

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ställde inte klockan på ringning, jag vaknade av mig själv, 08.30. Jag ska hänga med tjejen jag är kontaktperson för en stund idag. Savannah kommer med och vi går på gallerian en sväng och bara tittar. Nästa vecka måste jag ju rusa runt och fixa lite fler julklappar. Jag tänkte om jag skulle göra julstjärnor idag på gammalt vis, det älskar jag. Så det blir nog bak ikväll.

Ingen Gold på måndag, inte fitness passet heller, jag jobbar. Men det blir till att titta på koreografier, börja förbereda nästa års uppstart av Gold. Vi startar den 5/2 och när vi avslutar för våren så är vi inne i Maj, Tänk va, vintern kommer att gå fort 🙂

Minus 6 grader i Happis idag, riktigt skönt, inget mer snö…. den har vi så det räcker av, vi har tydligen inte haft så här mycket snö på urminnes tider den här tiden på året. Nä nu ska jag dricka min shake kolla in facebook lite och sen hoppa i kläderna.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: