Sista kidsen

Idag har jag zumba kids för sista gången för detta år. Så efter varje grupp blir det som en liten avslutning med Diplom och en liten present. Det är alltid lite tråkigt med sista gången. Man hoppas ju att de kommer tillbaka nästa gång så det inte är sista gången vi har att göra med varann. Man saknar sina kids efter ett tag.

Jobbade hela dagen igår, kom hem vilade en stund och drog på middag med bästa Fysioteks gänget, både vi instruktörer och träningskompisar, vi blev 14 stycken. Det var riktigt roligt. Vi var på Flat Iron och åt, bra mat och fin service och ett trevligt sällskap så vad kan det annat bli än roligt.

afterwork

Lånade bilden av Nina, hon gör alltid så bra collage av allt 🙂 synd att jag var tvungen att avvika, jag har som sagt kidsen idag och vill vara fräsch när jag har dom. Jag dricker ju inte men man blir trött iallafall.

Så här ser det ut hemma hos oss nu på morgonen, hundarna har varit ut och morgon pinkat och då är det brasan som gäller. Det är inte så kallt, bara minus 7 grader men en brasa blir det varje morgon ändå om inte annat så åt hundarna, de gillar att mysa där.


Ja ja nu måste jag börja öva på låtarna, det gör jag innan varje pass så jag inte råkar ut för överraskningar! Det gör jag ändå, det blir alltid nått litet hör och där men det är bara att köra på!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: