Hos mamma

Mamma är i Övertorneå på korttids så vi var upp dit en sväng igår. Pian hade med sig fika och Annika fixade med sånghäften så hade vi en liten sångstund ihop med hennes kompisar. Mamma har sån hemlängtan när hon är där. Igår var inte en så bra dag. Hon var rätt tystlåten och fundersam. Vi sjöng bla ”När ljusen skall tändas där hemma” mamma har alltid gråtit till den. Inget undantag denna gång. Hon grinade och jag grinade med henne så jag kunde inte sjunga. Jag tänkte bara att hoppas Annika och Pian fixar låten till slutet. Hon går i tankarna tillbaka till hon var barn och tänker på mormor och morfar och hur det var. Stackars lilla mamma ❤

Lite bilder från igår

Mamma fick lite konstig min där 🙂 Hon äter sina älskade Maxmellows som hon säger 🙂

Annars har vi inte gjort så mycket mer igår. Jag var vaken till klockan 02. Gick i sängen vid 00.30 men kunde inte somna. Kollade tv, spelade en stund, checkade facebook. Stängde tvn strax efter 02 och somnade på en stund. Men nog känns det idag att man bara sovit några timmar!!! Nå får vila lite på dagen 🙂

0 grader där ute, ingen mer snö har kommit trotts att de hotade med en massa snö hit upp. Det snöade i torsdags rätt mycket, Danne fick slunga gården på fredag men sen har det inte kommit så mycket mer, lite blöt snö i lördags tror jag det var. Nu när jag tittar på väderleken så visar de heller inte mer än 1 och 2 grader minus, ett par dagar blir det -6 och 7 grader men sen återgår det till samma temp igen. Inte desto mer snö vad det verkar som innan jul iallafall.

Idag blir det dubbla pass med zumban, först har jag små barnen från Montessori, vi invadera Fysioteket på dan och kör ett redigt zumba kids pass. Sen på kvällen är det dags för höstens sista Zumba Gold. Alltid vemodigt att säga hej då även om jag vet att vi kör igen om några veckor. Tror jag börjar om den 5 Februari. Jag tänkte jag skulle hinna med lite shopping idag med… om inte så får det bli imorgon då…

Danne fyller år idag, 45 år och vi har ingen tårta men det hanns inte igår, jag hade fullt upp. Men jag och Savannah ska gå efter hon slutar skolan bestämde vi och då blir det en liten present oxå 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: