Men faaaan

Ännu kallt som tusan, minus 18 stod det på termometern när jag steg upp! Nå det är bara att elda och mysa inomhus. Ungarna lider, de ska ju gå till skolan och har inte tillräckligt med kläder på sig förstås. Men men vi har sagt och som sagt kylan skrattar inte.

Jobb idag fast kväll, skönt, inget 12 timmars pass denna vecka. Som skönt när man slipper dom. Natten har varit hemsk, var klar vaken ännu kl 04. Då stängde jag tvn och låg och vred och vände en stund innan John Blund infann sig. Danne steg upp med ungarna så jag fick sova lite längre.

Dagen var som vanligt hektisk igår. Började morgonen bakom datorn som vanligt. Sen började jag hämta upp julpyntet, vi har ju inte gjort någon jul överhuvudtaget. Började hänga upp stjärnor, byta gardiner, tvätta fönster inifrån, drog iväg mellan varven och hade ett lunchmöte, hem fortsätta med pyntandet. Iväg och träffa tjejen jag är kontaktperson åt, hem käka lite. fortsätta att pynta och iväg på ett annat möte klockan 18! Men sen när jag kom hem från det så kunde jag sätta mig ner och pusta ut! Ja jag har då inte tråkigt iallafall 🙂

Idag blir det att plocka undan och kolla kalendern, planera in allt som ska göras före jul. Kolla morgondagens zumba Gold chair lista och zumba kids listan. Det är en hel del som ska tas itu med i zumban med. Men till Gold gänget tror jag inte att jag byter ut någon låt, vi njuter den sista gången.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: