Kan bara säga OMG

Vilken dag igår! OMG!!! Förmiddagen gick åt till mina dator vanor och sedan att gå igenom koreosarna för kvällen. Den nya låten började helt plötsligt att tjorva, den som suttit som ett smäck från början. Nå körde igenom den flera varv, det gick bättre och bättre…. bara för att missa första steg kombon på passet… ja ja men sen satt det 🙂 Efter att jag kom hem ef zumba passet hoppade jag snabbt i bastun och sen fixade frillan och iväg på ICA för att handa. Det var nattöppet med trubadur och tio procent i hela butiken så vi passade på att handla julmaten. Det blir ju inte så mycket i slutändan, men 200 kr på 2000 är ju pengar det med.

Idag är det ingen zumba av något slag, jag ska vara med tjejen jag är kontaktperson till på eftermiddagen och sen efter det så ska jag på möte med Vuxna på stan, jag är med där, vi skulle få jackor, västar och sedan prata om hur vi ska träffas, hur vi ska vara på stan. Sen har vi ju en stöd grupp under uppbyggnad med vårt nya gäng, vi finns på facebook ”Arbete mot droger” Haparanda. Vi har hjälp av André Bengtsson som är en fd missbrukare, kriminell och med diagnosen ADHD. Han ska hjälpa oss att starta upp, att få ett koncept. 10 träffar ska vi ha men just nu ligger vi i dvala, André och ABF som är med och stöttar i detta har haft jätte mycket på tapeten. Men jag hoppas att vi snart kan komma igång. Kika gärna in på sidan och gå med.

Tillbaka till gårdagen, alltså efter att vi kom hem från handlingen var klockan över 22, och när vi packat upp allt var den 22.30 och det kändes som om den var 18 ungefär, allt blev helt knasigt! Nå vi tittade lite film, gick i säng strax innan 24. Natten var kaos, Danne snarkade, jag vaknade stup i kvarten, orkade inte sätta öronpropparna för de kliar i mina öron, tur att det var Dannes tur att stiga upp med ungarna på morgonen!

Idag blir det att plocka fram lite julpynt, fixa med det, sen ska vi iväg på stan en sväng. Om jag hinner och orkar så ska jag köra igenom STRONG blocket ikväll. Jag skulle så vilja hinna till Fysioteket och börja med styrke träning men min tid vill inte räcka dit…. vad konstigt va eller vad tycker ni??

tidspress

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Dec 06, 2017 @ 11:30:44

    Ojoj, Anna fattar inte hur du orkar och hinner, jag har inga barn hemma och inte så himla mycket i görningen, ändå tycker jag att min tid inte räcker till alla gånger. Men nu så kanske…….nu är man ju halvtids pensionär….:) så nu kanske man hinner med än det ena och än det andra……att hinna med träning är mitt fokus just nu:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: