Uiii vad ska jag ta nu

Satt på nätet och googlade runt, hittade flera bra låtar som jag ska ta in men i vilken ordning! nå funderar och lyssnar, vad behöver jag nu, Nya ZIN skivan har kommit, kollade uppvärmningen lite snabbt, såg rätt OK ut. Den tar jag men sen vet jag att många är missnöjda med skivan. Jag hann inte kolla desto mer men nått hittar jag säkert där.

Vi var på jul marknad igår, det brukar ju vara två dagar men nu hade de bestämt att det bara skulle vara en och på lördagen. Jag tror flera har missat den, många tror nog att det ska vara ännu idag. Jag hade missat att det bara är en dag. De tycker inte att folket har räckt för två dagar så de kapar till en! Allt går bara neråt i stan. Om jag tänker på hur det var för bara 4 år sen så var det uppträdanden, det var körer som sjöng, gatorna var avstängda, folk och tomtar överallt. Men det har bara krympt för varje år. Det är som om luften gått ur Haparanda! Nå fotade granen iallafall, genom bilfönstret 🙂

20171202_184736.jpg

Sovit som en kratta i natt. Vi la oss efter 24, surfade runt på mobben, kollade lite tv, Jag stängde av tvn vid 02. Men nej, kunde inte somna! Danne snarkade, det var varmt, det var kallt, jag var pigg och inget var bra. Ides inte sätta på tv igen, tänkte så jag inte väcker Danne, Så jag löste lite wordalot på mobben, kollade på Tradera. Vid 05 var jag ännu klar vaken. Jag låg och övervägde om jag skulle gå upp och koka lite kaffe, ska jag sjukskriva mig, orkar jag jag jobba hela dagen fram till 22? Beslöt mig för att ligga kvar och att senare kämpa mig igenom dagen. Somnade efter en stund för att vakna efter 08! Skönt nu får jag äntligen kliva upp tänkte jag men låg kvar ett tag iallfall så vid 08.30 steg jag upp.

Dagen kommer som sagt att bli seg som kola. Men det är bara att ta sig igenom den, Få kolla lite på de nya koreosarna jag har tagit ner…. fan glömde laddarkabeln till datorn å Fysio igår, måste hämta den innan jobbet! Glömde hela datorn där först så när jag kör in på gården hemma igår så var det bara att vår vända om och hämta den, den låg öppet i salen och det var lite lurv på gymmet så jag ville inte ens riskera att gå in och duscha innan jag har datorn hemma. Men allt kan ju inte funka så kabeln blev kvar!

Det regnade igår kväll, vi hade flera takras i natt, eftersom jag var vaken så hörde jag hur det dundrade i plåtarna. Det lät så mycket så jag tänkte att vi har snö upp till fönstret när vi stiger upp men det var inte så farligt. Nu är det 0 grader ute så det lär bli varmt till dagen.

Ja ja nu ska jag dricka min shake och kolla fb en stund. Sen blir det att börja klä på sig lite, jobbet kallar om några timmar!

Roffes små tassar ❤

20171203_095914.jpg

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: