Full rulle

Idag blir det full rulle fram till jag slutar kl 22. Zumba kids startar kl 10 och sista passet slutar 12.30. Efter det blir det att fara hem, duscha, äta, vila en stund och sen kallar jobbet. Jag skulle egentligen börjat jobba kl 12.15 (13.00 med rasten i början) men jag har tagit ledigt halva dagen för att slippa stressa. Visst skulle jag hunnit hem och tagit en snabb dusch och infunnit mig på jobbet kl 13 men det hade känats allt för stressigt och sen är det alltid lite förseningar med kidsen så det hade blivit med andan i halsgropen och jag vill inte känna mig stressad för det märks och det blir inte bra för barnen heller.

Jobbade hela dagen igår, 12 timmars passet, så det blev inte mycket över till annat. Vi bakade julstjärnor på jobbet, vi har en dam som fyller år idag så det blir lite firande av henne.

Hundarna har lagt sig som vanligt framför brasan efter morgontoaletten, Dessie som fryser ville in till vardagsrummet och kuran ner sig bland kuddar och filtar. Men Roffe och Larry, dom la sig tillsammans i korgen ❤

20171202_075931.jpg

Vädret håller sig, 1 minus grad när jag steg upp kl 07. Inget snöande, liiite fint puder har lagt sig på gården. Jag tycker ju det räcker så, vi behöver inte mer än vad vi fick för två veckor sen, det kom ju hur mycket som helst!!!! Idag är det öppning av julmarknaden, kanske vi hinner dit jag och Danne en sväng. Jo det gör vi istället för vilan, blir roligt 🙂

Nä nu en snabbis in på fb, dricka min shake och ta ner filerna på datorn som ska med idag, vi ska kolla länder och flaggor 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: