STRONG by zumba

Alltså jag blev så jäkla irriterad igår på denna provning av arbetskläder. Det fanns en jätte fin väst vi kunde ha valt men då har vår enhetshef bestämt att det har vi inte inom LSS, det ser för sjukhusaktigt ut. Det var absolut inget sådant stuk på den västen, den var tuff och funktionell med bra fickor. Man kunde fått mobil och nycklar i den, nä men byxorna har oxå fickor säger hon. Vi fick 800 kr, det är inte mycket pengar och från dessa pengar ska vi ännu betala loggan på kläderna som ska tryckas upp på varje klädesplagg. Och då undrar man är inte det institution om nått, alla går runt med samma logga på kläderna! Men vi jobbar ju faktiskt, vi är inte deras polare, vi får betalt för att vara där. Äsch så jag sket i att ta några kläder alls. Det jag skulle vilja ha är som sagt en jacka, det skulle jag ha mycket mer nytta av. Så jag skänker mina pengar till kommunen istället.

Idag blir det STRONG by zumba, härligt. Det är ett så jäkla bra program, man tränar verkligen hela kroppen, du tränar explosivitet, kondition, koordination, styrka och uthållighet. Och det är inte så att du inte överlever, det gör man, timmen går så himla fort så är du där, i slutet och så sjukt nöjd över att du gjorde det! Sen ska jag börja träna in nästa block, det är jätte roligt, inte lika koordinations krävande som de andra, det är lättare på nått vis, fast plankan, oh my gooood, den är cool, jumping jacks planka! Det kommer att bli så kuuul!!

Savannah är hemma från skolan idag. Hon kom hem tidigare igår oxå och klagade på ont i huvudet. Sen började hon att frysa och hon hade 38.5 i feber på kvällen.

Idag ska jag på fika till Nina M, en av mina partners in crime fr Fysioteket. Hon har bakat julstjärnor!!!! Det ska kul att surra lite, det var ett tag sen. Men först ska jag köra igenom kvällens program 🙂
Minus 3 i Happis på morgonen, klart, ingen snö. Blev förvånad av att läsa att de hade minu18 i Luleå och Karungi minus 21 igår! Vi har som sagt bara några minus.
Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: