Förbannad!

Igår fick vi veta att arbetsgivaren drar in tjänster, alla som har legat under ”luppen” för granskning har fått 1 tjänst indragen. Idag är det våran tur!!! Vårt schema ska upp för granskning. Får se vad som händer! Hur ska vi kunna göra något med någon? På ett av våra arbetsställen har de 9 boenden och det ser ut som om de kommer att jobba 2 på morgonen och två på kvällen… all fritid är över för våra brukare. Ekonomen som räknat säger jo men ni har ju klarat er tidigare på dessa timmar, varför gör ni inte det nu? Nä för ett helt huvud försvinner! Ska bli intressant och se om någon av oss inte jobbar på Östermalm mer i Januari!!

Hade mitt Fitness pass igår, lite virrig, trött efter helgens jobb och när jag ännu jobbar måndag och ska ha pass så känner jag att jag inte hinner öva låtarna ordentligt. Men när man dubbel jobbar så blir det ju svårare med koncentrationen! Inga bläckor men någon tabbe här och där, men det irriterar mig för det!

Idag blir det att titta ut nästa veckas låt för fitness gänget, Gold låten är klar. Nu skulle jag vilja hitta en riktig reggaeton låt! Så det blir till att googla på det. annars har jag ingen zumba idag, det är zumba fri dag 🙂 Jag ska ha möte med Vuxna på stan idag kl 18, det är det enda. Imorgon är det dags för STRONG by zumba, yeees, det är ett suveränt pass!

Vi ska prova arbetskläder idag. Vi får några t shirts och ett par brallor när vi egentligen skulle behöva en jacka! Det är inte så roligt när ens egna jackor måste tvättas stup i kvarten för att vi ser ut som griljerade wienerbröd mellan varven. Nu har jag turen att ha köpte en arbetsjacka då vi fick välja själv vad vi behöver, nu gör andra det åt oss. men den är nu 3-4 år gammal och ingen vinterjacka precis, den är rätt kall! De tror sig veta vad vi behöver för kläder, hur vi behöver folket på plats utan att ens veta vad vi gör eller hur vi jobbar…. ja ja men nu ska vi få gå och prova kläder idag, jag vet inte om jag nu behöver byxor…. men t shirts är ju inte fel.

Läste på facebook hos en av mina vänner i Karungi igår att de hade -21 grader, det är ju skiiiit kallt. Vi hade minus 8 i stan. Tänk att det skiljer så mycket ändå. Idag är det minus 3 och klart väder. Ser riktigt härligt ut. Så kanske vi skulle hinna ut på prommis med dogsen oxå idag.

Nu vidare i etern, har lite att göra och att glotta vad alla gjort på facebook tar sin tid 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: