Knasig vana

Alltså vet ni vad jag har börjat göra när jag pratar i telefon?! Jo jag vandrar 400 varv…. ja jag har ju inte räknat men jag vandrar runt vår köksö hela tiden! Fan vad sjukt 😀

Pratat med Bettan i morse, vi är ju engagerade båda två i arbetet mot narkotika i Haparanda. Jag har hoppat med nu i höst. Drogerna har fått starkt fotfäste i Haparanda och vi måste tillsammans arbeta för att stoppa dess framfart! Men ett samtal med Bettan är alltid roligt, vi glider in på allt möjligt mellan varven 🙂

Nu blir det att lägga på ett kål! Jag sov till 08, fatta!!!!! Jag brukar stiga upp senast 06.30 men även solen har fläckar, jag behövde nog sova lite då. Jag hade inte vaknat än heller om inte Danne väckt mig. Det är det att min tid är knapp och jag vill köra igenom mina koreografier på morgonen för att inte låsa hela dagen till det. När det är gjort så är det gjort och jag kan släppa det.

Fick min beställning från Zumba igår, beställde lite nytt när det var Black Friday, nya dojor, de jag beställde sist var för små. Vet inte vad fan jag tänkte med, jag har 38 och beställer 37.5???? Det var ju för små förstås! Blev så jäkla sur för de var så snygga!!! Nå niin nu beställde jag ett par andra, hade på mig dom igår, de satt som ett smäck och bra och dansa i, reagerade på att de var liiite hala faktiskt! Sen beställde jag nya leggings till STRONG, jag har tänkt beställa dom tidigare men blev lite influerad av de nya som kom i höstas så jag tog de istället. Men nu så har även de landat i min zumba garderob 🙂 Sen tog jag en sån roll-up historia. Jag har varit på jakt efter den sen jag började som instruktör men de har inte funnits inne. Men nu fanns de så då tog jag en och billigt fick jag den med 🙂

20171127_181817.jpg

Snygg va, så nu står Gina Grant med mig på Zumba Gold passen 🙂

Ännu slaskigt i Happis, det kom lite snö igår oxå, tung blöt snö, -3 grader just nu. Ingen av katterna går ut desto mer. Det är som matte, de gillar sommar och varmt. Iza går ut en sväng lite då och då. Ozzy sticker ut nosen och är det för kallt går han inte ut. Är det 0 gradigt ja då kan han sitta en stund på altanen och titta. Shakira har ju aldrig varit mycket för att gå ut och Gudrun har slutat för två månader sen med det hela 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: