På jobbet

Har börjat jobba 07,00. De som ska iväg har åkt och min ”gubbe” som är pensionär ligger än i säng, vaken men vill inte upp än. Och vem har bråttom när man är panshis, ligga kvar skulle jag också 🙂

Idag blir det zumba Gold, ny låt, en rock låt, ska bli kul, mycket fart och en hel del feeling i den. Jag älskar såna låtar där du bara får släppa lös! Jag tackar gudarna för Monica Lejman som förändrade synen på zumba Gold helt. När man googlar runt på Gold i övriga världen så ser man oftast betydligt äldre deltagare än i Sverige. Svenska +75 verkar inte vara så intresserade. Jag har en +70 och några som närmar sig 70, medelåldern hos mig är 50-55 år. Men det ger ju mig mer spelrum att vara med ”fartig” Men jag har alltid mina 70+ i åtanke när jag spanar på nya låtar, var måste jag säga till om tex armar, som nu idag ska vi egentligen fram/bak i en snabbare takt, där drar jag ner tempot men säger till de som vill ta ut stegen att göra det.

Morgondagens låt är också uttagen och klar! Yes, det gäller att vara förberedd, nästa veckas Gold är oxå uttagen, en härlig salsa. Sen får vi se vad jag snubblar över till fitness zumban. STRONG det nya blocket är nedtaget, och det har jag börjat lite att titta på, ska öva in det nu när det blir paus.

Fan undrar om jag börjar bli sjuk? Jag har haft ont i huvudet sen igår, känner mig lite snorig, lite allmänt nere så där…. inte nu efter den 16/12 då kan jag bli sjuk. Nä nu ska jag fortsätta jobba och gå och titta om min gubbe börjar känna sig mer redo för at stiga upp…. men det brukar vara närmare 09,30 innan han e klar för uppstigning 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: