Söndag igen

Veckorna springer på och det är söndag igen! Jag hade mina kids igår och de är så härliga att jobba med. Man får verkligen göra skäl för sin lön, det gäller att jobba, jobba, jobba, så fort jag tappar fokus, tappar gruppen fokus ialf med de små barnen. Man måste gå in dit och tro på sig själv och verkligen vilja ge järnet annars funkar det inte. Som igår så började jag fundera mitt under en låt hur jag ska förenkla lite, såg att det gick för snabbt… nå då var det struligt genast, sånt funkar inte med kidsen 🙂 Jag fick en present igår, en liten figur som det stod Sumba Anna på, så jätte fiiiin. Jag tänker på att de faktiskt lägger ner jobb på att göra något de lägger sin tid och energi på att göra något till mig, jag blev jätte glad. Så här ser den ut-

Visst är den fin, den står på min fläkt bredvid en annan sak jag fått av samma tjej ❤

Regn idag med, plus grader ute. slaskigt fast en hel del snö ännu!! Men jag är glad bara det inte snöar!

Jobbet kallar, kl 11 är det dags, jag jobbar till 21.30, sen ännu nästa helg som hel, det är det sista helgerna vi gör på 3-3. Från den 1a Januari 2018 börjar det nya schemat.

Nästa veckas koreosar är som sagt klara, började öva dem igår lite smått. Den ska blir roligt, det är härliga koreografier båda två. Dags att starta dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: