SNÖ!!

Alltså vi har fått snö utav bara den! Danne slungade ändå rätt sent, han kom in efter 21 och 30 minuter efter att han kommit in så kom plogbilen… 3 svängar!!! Vallen är garanterar runt en meter hög! Det har nu regnat så det är tung snö som bara fan. Gårdsplanen har väl en 30-40 cm jämt lager att få bort!!! Usch och fan,,, gillar inte snö. Men lite tur är att vädret det utlovade för dagen inte kom. De har nämligen lovat samma väder snö och storm fram till lördag eftermiddag. Men igår byttes det till regn! Så nu blåser det och kommer snöblandat regn! Det kommer att bli astungt att få bort. Jag skulle varit på e villan idag och haft zumba kl 10 men kommer ju inte ut med bilen! Vi behöver skotta ett par timmar innan det går att köra ut!

Hade STRONG by zumba igår, det var bara 3 som vågade trotsa stormen och sen bjöd facket på julgröt oxå på River Resturant och där vet jag att några av mina STRONGARE befann sig. Jag hade själv tänkt gå om det varit en Onsdag, enda dagen jag inte har pass. Men vi fyra körde på och hade ett himla bra pass, det var riktigt roligt alltså, det gick kanon. Jag var så taggad efter passet så jag satte mig ner och skrev färdigt nästa block, det ser så himla roligt ut, så efter nästa uppehåll (då jag jobbar 2 veckor) så byter vi ut det 3:e blocket. Det verkar som om de inte lägger in så mycket koordination, det har varit rätt avancerade rörelser med tanke på att det går rätt fort men nu var det mindre av den varan. Bra, då kan man byta snabbare oxå.

Idag blir det planeringsdag fr kl 13-16. Sen kommer lilla gumsan Alicia en stund hit medans Dennis bjuder ut Mathilda på middag, hon fyller år idag. Vi har middag med jobbet oxå kl 18 men jag hinner. Jag behöver nu inte piffa till mig allt för mycket, det går inte att sminka bort alla skavanker ändå. Så jag byter kläder och sminkar mig lite så är jag klar 🙂

Gud vad jag känner att livet är bra just nu. Jag får göra det jag älskar, zumba i alla olika former, jag har slutat oja mig över schemat, jag får väl ta ledigt då där jag behöver. Det verkar gå bra för Rasmus, han fixar betygen verkar det som. Han hade två varningar men skulle ordna det innan betygen sätts. Savannah hade alla omdömen på den rätta sidan. Danne mår bättre, han har ju varit sjukskriven i 2 månader och är fram till 10/1. Men nu verkar det sakta börja vända iallafall. Sen har vi ny snöslunga 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: