Grymma dagar

Vilka otroliga dagar vi haft med zumba gängen. Måndagens zumba gick kanon, det samma med tisdagens, två otroliga pass med mycket fart och mycket sång, mycket tjoande och skrik, vi har alla varit mer eller mindre i extas mellan varven, så jäkla kul. Efter tisdagens pass fick jag ett pm av en tjej som går både på Gold och fitness passet och tackade mig från hjärtat att jag tagit in zumban i hennes liv, hon var så lycklig över att ha hittat dit. En annan tjej säger ”jag trodde aldrig att jag skulle börja träna!” nu tränar hon måndag, tisdag och Onsdag. Det kom en ny tjej på Tisdagens zumba, hon har aldrig zumbat med mig tidigare. Hon kom fram efter passet, tog mig i handen, jag fick en kram och hon säger att jag har zumbat tidigare men inte med dig och det här var jätte kul! Såg att hon är anmäld igen. Det har verkligen varit kanon dagar med zumban.

Jag har inte hunnit blogga sen söndag tror jag eftersom blogg görat är morgonsyssla för mig. Måndag jobbade jag på förmiddagen, tisdag likaså. Sen gick jag ut och jobbade ännu natt på tisdag kväll så igår morse låg jag och degade ner mig i soffan fram till 11 och sen lite små skvättar sömn här och där. Vid 22 skulle vi titta film men jag somnade och gick i säng vid 23. Kollade lite i mobben men sen somnade jag som en stock. Jag sover ju aldrig ordentligt efter att jag bara jobbat 1 natt (har ju det som extra ibland) för då kommer jag tillbaka i normal dygnsrytm direkt. Fast vare sig kropp eller knopp mår bra av det, det känner man direkt. Min mage var klart i otakt, den mådde inte bra igår, mådde illa och hade ingen matlust. Jag kände av allergi och det tror jag var helt klart för att jag var så trött i hela systemet!

Jag var på ett hem och skola möte igår efter Rasmus utvecklingssamtal. Fast jag ska inte börja engagera mig där. Jag var med mest som stöd till en tjej som skulle ta upp saker som pågår i skolan, hennes barn känner sig inte trygga, de är rädda. En annan mamma var oxå där i samma sak. Men jag vet inte om de fick så mycket gehör. Jag kände att de problem som vi tog upp inte var så önskvärda på det mötet och kanske det inte var rätt forum?? Men det tillhör ju skolmiljön! Men vi var där mest för att belysa detta problem och det gjorde vi.

Idag blir det STRONG by Zumba, så det ska gås igenom nu på morgonen och sen kolla ut nya koreosar till Måndagens och Tisdagens pass. Skriva klart STRONGS nya block, det har jag börjat med men inte hunnit längre. Det är som vanligt tjockt i kalendern, jag behöver fler dagar i veckan, en så jag kan återhämta mig ordentligt 🙂

De har lovat mycket snö hit upp och hårda vindar under dagen, klass två varning är utfärdad. Jag ser redan nu att det blåser där ute. Fast det värsta skulle starta med snö vid 13 tiden. Vår nya slunga skulle komma idag så hoppas de hinner hit med den innan det brakar lös. Dennis skulle ta vår lilla så han oxå har lite hjälp med sin uppfart. Ja ja nu skriker magen, jag är hungrig, dags att dricka min frukost!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: