Vilken uppstart

Yes vilken uppstart det var igår, 40 anmälda barn på zumba kids! Det var borta 5 barn tror jag pga sjukdom men alla andra kom. Får se hur många av de nya fortsätter. Det brukar vara någon som hoppar av. Men de flesta som kom är barn som varit tidigare. Första passet är alltid struligt, barn som kommer sent, mycket frågor och jag behöver prata lite mer, det är papper som ska delas ut ändå så har jag jätte mycket papper kvar när alla gått 🙂 Nå väl det hinns under veckorna som går. Men vi kunde avsluta i ganska rätt tid med alla grupper, tror varenda grupp var ca 5 minuter sen. Jag kör 3 grupper efter varann så det är jätte viktigt att vi kan starta på utsatt tid. Blir första gruppen sen så blir allt sent men 5 min på varje grupp är inte farligt ändå. Så det var bra jobbat av alla barn och föräldrar tycker jag, första gången är alltid första gången.

När jag kom hem från zumborna så var det bara att sätta igång och torka damm, Danne hade dammsugit och skulle böra skura. Rasmus firades igår, han fyller ju 15 år imorgon! Tänk vad åren går. Vi hade bara en liten bjudning för familjen, de vill ju inte ha ”kalas” nått mer. Så familjen och grannarna, Stefan, Nina och Sara, de är ju nästan som familj 🙂 Det var trevligt men mycket fika och mycket skratt. När vi ändå var samlade alla så passade vi på att planera nyår. Vi ska ut på fin middag allihop.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stefan och hans familj kom lite senare än alla de andra, så vi hann pusta ut mellan varven 🙂 När alla gått så slängde sig hudarna i varsin bädd eller jag Dessie hon ska ju ligga inbäddad i soffan allra helst. Men de var helt slut efter all uppståndelse 🙂

Idag blir det jobb men bara halva passet. Den andra halvan har jag ledigt, jag ska iväg och hålla ett zumba pass på Haparanda stadshotell, häftigt va! Det ska bli kanon kul faktiskt. Hoppas bara min högtalare håller, det är högt till tak där och det kan sluka ljudet. Jag har inte beställt mina nya än men ska göra det i veckan som kommer. Det har varit så mycket nu med allt!!!

Nå niin, snö! Vi har fått vinter… jag gillar ju inte det! Och mycket snö har det kommit! I torsdags hade vi inget, liiiite vitt i gräset. Och när vi stiger upp på fredag morgon så hade det kommit hur mycket som helst! Danne har skottat flera varv redan. Vi gick från höst till full vinter på 1 dag!!!  Så nu beställde vi en ny snöslunga, vår lilla är ju inget bra. Tänkte höra om Dennis vill ha den, den är trasig, den funkar men det är lite grann och laga på den. Han har ju bara gången upp till dörren och skotta så den räcker kanske till det iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: