Oiii premiär

Idag är det zumba kids premiär. Jag är alltid lika nervis inför premiärerna, hur ska det gå, det är alltid lite tjorvigt och tiderna hålls inte men det är ju för att det är en del extra varje premiär. Nu har jag inte ens Savannah som hjälpledare, hon brukar alltid vara med mig i smågrupperna annars. Tur att jag är ledig idag så jag inte har en tid att passa.

Rasmus har sin bjudning idag. Så medans jag är på fysioteket får Danne städa och plocka undan. Gästerna börjar komma vid 16, Dennis och Mathilda skulle komma lite innan, de har några andra bjudningar oxå idag. tänkte att han blir 15 år! Helt otroligt! Åren går fort!

Min tand eller hålet där tanden suttit plågar mig. Jag har gått på smärtlindring 4 första dagarna efter. Sen märkte jag att när jag sköljde ordentligt med corsodyl så blev det mycket bättre så jag körde det i några dagar. Men igår började det värka med ny fart iallafall. Så nu är tabletterna tillbaka och det känns ordentligt i ”hålet” Hon sa det tandläkaren, risken med att dra ut i övre käken är att det sitter så nära bihålorna och risken för infektion är större. Så det blir till att överleva helgen på smärtlindring och sen ringa tandläkaren på Måndag! Usch och fy som om det innte skulle vara nog att dra ut tanden och få ett hål, det måste börja jävlas oxå 😦

Känner att jag inte riktigt har tid att blogga, måste gå igenom koreografierna en sväng nu på morgonen med, packa väskan så inget glöms, sen dra iväg och ställa iordning salen.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: