Strong by zumba

Herreguud vilken morgon, ibland blir den jävla tjorvig när man har att göra med ADHD! Nåväl, det blev tyst tillslut.

Körde ett pass STRONG by zumba igår, jäkulens så kul men nog märktes det att det är 3 veckor sen sist! Det var tufft men det gick bra. Sen är jag allergisk och det slår ju lite på andningen och därmed kondisen med. Skönt att vi nu har några veckor framför oss igen.

Idag blir det att gå igenom kidsen pass, allt annat är klart. Det är bara att köra igång imorgon. Och vad kul det ska bli, jag ser verkligen fram emot det. Jag behöver bara skriva ut grupplistorna sen är det klart 🙂

Tiden har gått nu på morgonen. Jag satt och skrev ett långt svar oå ett inlägg på facebook, sen bara försvann det ut i etern nånstans, fb hängde sig och startade om men det var efter att jag tryckt sänd …. hoppas inte det bara dyker upp där det inte ska vara 🙂

Ja ja nu ska jag fortsätta dagen, sen byta kläder och börja gå igenom koreos. Sen blir det att handla till Rasmus bjudning imorgon.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: