Allergisk

Alltså igår på jobbet började jag från ingenstans att nysa. Det var som om jag skulle ha en fjäder i den ena näsborren! Jag kände mig inte förkyld men just att jag nös! Vi åkte sen jag och Annika efter jobbet upp till mamma i Övertorneå. I bilen berättade jag om min underliga förkylning. Så säger Annika, du är inte allergisk då? Ja men va fan, tänk att man inte kommer ihåg det, ja det var nog så. När vi sen kom hem tog jag en allergi tablett och vips så var den förkylningen borta. I den lägenhet jag städade så är det fukt på toan, och jag det är en av de största grejerna för mig, fukt. Höst och vår när det blir mögel i naturen så är jag jätte känslig, Nå det var ju tur att det bara var det jag tänkte faaan om jag blir sjuk… som vanligt har jag inte tid med något sånt!

Ja vi var ju upp till mamsingen igår. De är ganska roliga hennes vänner där på korttids. Det var en farbror som kollade på min mobil och berättade att han hade ju oxå haft en sån men den började ju ringa mitt i natten så han slängde den under en sten! Men den mobilen han hade var ju en finsk och den var ju inte så bra, då var min som han tittade på mycket bättre. den är ju kanske japansk 🙂

Idag blir det till att köra igenom STRONG nu på morgonen, jag har pass ikväll. Sen ska jag skriva resten av det nya blocket, gå igenom kidsens pass. Jag har ju premiär på Lördag med dom. Sen måste jag och köpa fler böcker….. fitness nya låt har jag redan nere och till Gold vet jag vad jag ska ta. Där ska jag använda en av fitness tjejerna som min sidekick! Det kommer att bli kul.

Jag har fått mycket positiva reaktioner från tisdagens HB, det är ju roligt. De kommenterade det även upp i Ötå på mammas korttids att de sett mig 🙂 Tänkte att folk kanske blir irriterad för att jag var med på flera ställen… hmm tänk att man oroar sig för sånt med. Men när man blir påhoppade för än det ena än det andra så blir man till slut misstänksam. Säger som en på jobbet sa, är bara tonläget lite annorlunda så börjar man tänka varför sa hän så, vad var baktanken nu!

misstänksam

Ja ja nu ska jag ta min shake och dra in på på fb en sväng innan jag startar dagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: