Godmornings!

Oh vad spännande idag får jag nya dreads!!!! Jag har beställt ett gäng o de gamla har börjat falla sönder. Så idag bär det iväg till Åsa för byte 😀 ❤

Orken har inte riktigt återvänt, gav allt jag hade igår på galan som för övrigt var jätte rolig! 5 kamp Sverige-Finland. Kampen slutade oavgjort och sååå roligt hade vi. Jag har inte så mycket foton i och med att jag var med själv i det men lite hann jag få 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lite fördel hade vi ju att vi hade Tomas som sumo brottare 😀 Men vår Päivi vann alla sina matcher, så bra jobbat 🙂

Efter 5 kampen bar det av till mamma som är på korttids i Övertorneå. När vi kom hem så hade jag och Annika planerat lite farsdags fika till Tomas och Danne. Hann precis äta och vila en liten skvätt inna de kom. Det var så trevligt 🙂 Nä nu ska jag fika och sen till Åsa!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Nov 12, 2017 @ 17:38:36

    Å snyggt blev det 😀 hoppas min plan funkar 😁

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: