Trött!!

Steg upp vid 07 igår, höll igång hela dagen med lite joxande. Jag hann inte vila alls på dagen, brukar försöka hinna med det mellan varven men igår blev det inte av. Men vid 19,30 däckade jag på soffan och sov i 2 timmar!! Det var ju inte direkt rätt tid till att sova. Så det blev att sitta upp och titta tv, klockan var 02.30 innan vi gick och la oss. Jag började redan vakna vid 06, Larry brölar här uppe, Dessie är ju i höglöp! Somnade om och vaknade 07.30 då klev jag upp för att inte sova för länge, det är lika och få rätt köl på dagen direkt!

Skrev små ungarnas koreos , de jag har i pärmen klart igår. Övade igenom dom, idag tänkte jag att jag skriver stora kidsens så de oxå är klara. Sen öva lite på Gold låten. Jag måste lägga ihop listan till personalgänget jag ska ha imorgon med.

Jag och Åsa skulle fixat med min frilla idag men hon håller på med ett annat huvud och det tar lite tid, det är inte lite att göra när man vill ha hår 🙂 så hon hinner inte med mitt idag, vi tar det nästa helg. Men det gör inget då hinner jag med annat istället. Och håret sitter ju där det sitter.

Plus grader ute, + 3 visade vår termometer, inget regn heller. Grått ja, det är ju höst, men jag är ju nöjd så länge det är så här,  Ja ja nu ska jag vidare i etern, göra mitt på fb och sen börja med koreosar.

Be safe out there

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Nov 05, 2017 @ 09:29:55

  Förlåt 😱 planen sprack när vår riktiga tid föll förra helgen när vi skulle ha gjort det 😊 men tur du är ledig nästa helg 👍 det är svårt att pussla ihop tider när många jobbar helg å jag är ledig bara helgerna nu för tiden men tur du kan vänta 😊

  Ta nu hand om er 😘 läste förra inlägget om att ni mött och är på väg att möta väggen, låter inte alls bra. Ta lite semester å åk iväg någonstans, bara vara tillsammans.

  Svara

  • wiccans
   Nov 05, 2017 @ 10:55:24

   Ja nej det gör absolut inget, det blir nästan bättre för då hinner jag göra iordning saker i för imorgon, så absolut ingen fara med det. Jo det är ju det att få ihop det och jag tänker att du stackarn har jobbat hela veckan o sen ännu ska pyssla med mitt huvud på helgen.

   Det här med vårt schema har och är hövligt stressande när ingen vet hur det ska bli, hur vi ska göra, vi ska göra ett schema som garanterat kommer att ändras av strategen för vi måste få lös timmar till en vickpool annars blir det ju ingen besparing…. så det känns tröstlöst att inte veta!

   Svara

   • Åsa Tornin
    Nov 05, 2017 @ 11:06:12

    Å en jäkla stress med ovissheten 😝
    Nu åka och handla på Ica lite innan fingrarna ska fortsätta. Men vi hörs under veckan 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: