En tom lada

Det står helt still i huvudet, jag kommer inte på någon rubrik, jag vet inte vad jag ska blogga om heller. Tomma lador behöver inget tak, just nu känns det så, bara tomt.

Funderar lite varför det är tomt och jag tror att jag är slut i huvudet. Inte för att jag har många järn i elden, det har jag jämt. Men med risk för tjat detta med vårt schema, jag vill bara att det ska vara över så man vet hur man kommer att jobba, med vem man jobbar, hur jag och Danne kommer att jobba. Det schema förslaget som nu ska lämnas in där jobbar vi varannan helg. Om jag och Danne hamnar på olika helger s betyder det att vi inte kommer att vara ledig mer än 1 dag tillsammans på 8 veckor, rätt grymt va. Vi vill verkligen inte jobba helt ihop för då funkar inte livet hemma heller. Vi har en massa djur att ta hand om, vi har läxläsningar som alla andra föräldrar men vi får inte säga det i gruppen för det irriterar folk, andra i gruppen får ha ett hemma liv men inte vi. Det är inte bara det att vi inte blir alls lediga tillsammans som är krånglet utan diagnosen ADHD och allt vad den för med sig. Det är depression, ångest, obeslutsamhet, oförmåga att ta tag i saker, inte för att man inte vill men man kan inte, vet inte , vågar inte, vill inte. Då faller allt på mig, ja inte allt men väldigt mycket. Jag är den som hela tiden måste styra, tala om vad som behövs göras, rodda upp saker och ting, förbereda osv. Att vi gör allt tillsammans finns förklaringar till. Om vi inte får något ledigt ihop så kommer både Danne och jag att gå i väggen så det smäller om det, det kommer bli avtryck i den efter oss! Vi har under dessa 17 år vi varit tillsammans gått omlott, de första 5 åren gick vi tvärt emot varann, inte en dag ledig tillsammans mer än semestern. Sen när vi fick 3-3, då fick vi ialf en dag var 5 dag ledigt ihop. Så vi känner att nu vill vi oxå ha lite mer tid tillsammans. Danne är ju redan framme vid väggen, han är sjukskriven och har varit i två månader, jag känner att jag har inte långt kvar. Nä nu är det slut gnällt om det!

Vi körde ju vår halloween mix i torsdags på Fysioteket, det var riktigt roligt, 2.5 timmar av galen träning, hur roligt som helst!!!! Vi instruktörer hade kul och jag hoppas deltagarna hade roligt, men det tror jag de hade, så har det låtit på facebook iallafall.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag blir det till att söka reda på en ny cumbia till Gold gänget och sen ska jag lägga ihop Måndagens pass, jag får en personal grupp på 20 personer som ska köra med Annas Dance & Enjoy, Det kommer att bli kanon kul 🙂 Jag började även igår och titta på nästa block i STRONG, ser sjukt roligt ut!!!

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: