Life goes on

Jobbade mitt lång pass igår så därav inget bloggande under gårdagen. Jag var på benen hela tiden i princip. Efter att jag gick upp på gruppis och startade hemma dagen så var jag i fullgång fram till att jag slutade. Det är ändå roligt när dagen rullar på så. Jag fick nu se vårt nya schema på papper. Även om det blir mycket mer jobb så måste jag säga att schemat är jämt, alla rader är likadana. Det är ofta vi ändå får 2-3 dagars ledighet, på ett ställe jobbar vi 7 av 9 dagar och då är det jobb 4, ledig en, jobb 3 ledig, en och sedan jobb 2. Så den veckan blir tuff men resten är helt ok, timmarna måste ju in så det är bara och le och se lycklig ut 🙂

FMNs möte igår med André Bengtsson hade tydligen varit bra, jag kunde inte själv delta pga jobb, skit trist! Jag hade så gärna varit med!!! tror fan jag jobbar nästa vecka oxå 😦 Men kanske jag kan lösgöra mig fr jobbet, ska se om jag kan få ledigt eller nått….

Nu blir det bråttom, jag ska bygga en lista till ikväll, gå igenom koreosarna och se iväg till Kalix och hämta bilen.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: