Ny vecka

Måndagen blir inte lika panik som jag trodde, jag har inte arbetsgruppen idag som jag hade fått för mig, den är nästa måndag, puh! Det blir en grej mindre idag. Så vi startar morgonen kl 08.30 på Aspen med presskonferensen, sen hem och köra igenom dagens låtar, p möte kl 15 och pass på kvällen.

Idag ska vi få se det nya schemat, får se då hur det blir. Jag skulle inte vilja ha så mycket mer kväll än jag redan har. Mitt företagande, de pass jag har är ju upp byggt efter det schemat vi har nu. Jag har ju lagt passen där det passar mig bäst. Vi är 11 instruktörer på Fysioteket tex så att bara byta dag är inte så lätt. Sen att få lokaler när jag kör mitt företag är inte heller de lättaste i Happis, allt är upptaget. Så det är så mycket som står på spel! Får se hur det blir nu…. hur mycket måste jag vara borta från jobbet, hur hamnar jag och Danne och jobba? Vi skulle ju vilja jobba lite mer ihop för att bli lite mer lediga tillsammans men det vågar då inte jag säga i vår arbetsgrupp, det skulle bli ett jäva liv ifall jag skulle ha lite önskemål. Det skulle gapas om att jag är då så jävla osolidarisk, det har jag fått höra av flera, jag tänker inte på andra. Arbetsgivaren har alltid sagt år mig då jag haft ungarna små, att du har barn är inte vårat problem. Men helt plötsligt lastar de att andra i vår grupp har barn på mig?? Jag får alltid som jag vill för att arbetsgivaren inte vågar säga åt mig. Jag har blivit utskälld för än det ena än det andra. Det har pratas en hel del skit om mig, samtal tystnar när jag kommer in i rummet, konspirationer osv. Men jag tar reda på saker, jag tar reda på vad lagen säger, jag frågar och jag mailar, jag pratar inte bara med chefen över mig jag gör högre än de som är i kommunen. Vill jag något så lusläser jag lagen för att ta reda på vilka rättigheter jag har. Man måste hålla koll på sig själv, ingen annan gör det åt dig. Jag är bra på att prata i det jag vill och är bra på att argumentera. Men jag har varit jävligt bra att ha när det kommer till att prata för vår sak i arbetsgruppen, när det gäller att argumentera för 3-3, uttrycka en gemensam synpunkt, då får jag höra Anna säg du du har så bra synpunkter eller du är så bra på att säga. Jag har blivit utsatt för mobbning rent ut sagt och jag är inte den enda i vår arbetsgrupp. Vi är flera, ialf 3 som på olika sätt stuckit ut ur massan, som det pratas om. Och det är ofta en och samma person som ligger bakom och sår sina frön hos andra om vad de ska tycka om personer hos oss. Och konstigt nog går folk i fällan, även jag mellan varven. Ja ja nå vi får se hur allt blir, jag lär inte våga uttrycka mig allt för mycket om vad jag vill och tycker.

Idag har jag zumba Gold iallafall, det ska bli så roligt, en ny låt, en härlig, en gammal goding jag kört på fysioteket tidigare, hittade den när jag letade runt på youtube, jag älskade den då och det gör jag än idag. Zumba får alltid upp mitt humör ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: