Mycket?

Denna helg har det blivit en hel del godis! Savannah har ju fyllt år så det har gottats en hel del. Och det är inte slut än, det fortsätter idag! Idag kommer släkten och vi ska fira henne igen.

Jag har inte hunnit blogga på ett par dagar, i fredags skulle jag ha ett möte kl 08.30 men det blev inte av, halv timmen innan blev det inställt. Sen hade jag zumba gold chair på e-villan kl 10, i vanlig ordning så går jag igenom passet innan jag ska iväg. Efter det var det bara att hoppa i andra kläder, iväg och handla, städa här hemma för Savannah skulle ju ha sina kompisar på besök. När klockan var 15 var det bara att dra iväg till jobbet. Igår morse jobbade jag oxå så det blev ingen blogg då heller. Men sen efter jobbet, gud så skönt, då kunde jag lägga mig ner på soffan och pusta ut!!! Det var välbehövligt.

Jag är ju med i gruppen vuxna på stan så jag och Minna var och raggade runt i 3 timmar igår, spanade in livet. Men det var rätt lugnt på stan, en del lite små lurviga så vi men inget speciellt. Men regnet öste ner mellan varven, så det var väl inte underligt!

Kollade tv till 01, vaknade till efter 02.30 och hade lite svårt att somna om. Det är så irriterande att jag vaknar efter en liten stunds sömn… sen har jag jätte svårt att somna om. Ibland är jag vaken ett par timmar ibland mer och ibland somnar jag om på en timme.

Imorgon blir det dubbla pass, först ett för en personalgrupp kl 14 och sedan mitt zumba Gold pass på kvällen. Det ska bli riktigt roligt att ha personalgruppen imorgon, de är runt 20 stycken sa dom. Så det blir spännande, det blir en liten mix av allt 🙂

Ja ja nu vidare i etern så jag får börja städa inför nästa kalas grupp 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: