Ingen träning?

Ingen zumba alls idag, jag skulle haft ett gäng från ett företag men de avbokade för att många var borta med sjukdom och resor. Nå jag hade haft ett möte en timme efteråt så det hade blivit snävt med tid.

Samarbetet med Haparanda statt fortskrider. De ska erbjuda träning i samband med konferens. tänk vilken bra grej, istället för att bara sitta stilla så kan man få med sig ett träningspass. Antingen zumba med mig, Annas Dance & Enjoy eller yoga med Lisa Yoga Mind and Soul. Bra va. Hoppas bara folk hoppar på det, tar chansen när de får prova. Jag tänker att det kan vara svårt att få folk att komma på zumba ialf. Det kräver ju lite annan packning oxå, sen kanske de ska ha middag osv…. men jag tror att det är ett helt nytt tänk. Bra där av Sussi, rätt kvinna på rätt plats.

Hade ju fitness passet igår, så jäkla kuuul. Det är så härligt att se så många leende ansikten, får hoppa med ibland och dansa med mitt gäng. Det är så kul 🙂 Jag bara älskar zumba! Jag tjatar om sammanhållning, glädje och kärlek och det är det verkligen ❤

2 plus grader ute, blåsigt och regnigt. Men jag bryr mig inte, jag tycker ju det är bra så länge inte snön kommer. Och den kommer varje år, ingen behöver bli besviken. Men jag tycker den kan dröja lite, vi har vinter då jävla lääääänge!!!

Savannah fyller år på fredag och hon är så i spänning och hon väntar, hon vill ha en ny mobil och vi har lovat att hjälpa till. Hon har bara begärt att få pengar så hon kan köpa sin älskade iphone 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: