Älskar att vara zumba instruktör

Jag sov ju som ett arsel natten mot igår. Jag var klarvaken ännu klockan 04, huvudet fullt av funderingar…. det är så mycket som oroar, jag får en klump i magen av allt! Ovisshet är det värsta som finns!!! Jag började jobba 07 så det var inte roligt att titta å klockan efter 04 och vet att om två timmar ska jag upp! Nå det gick bra att jobba fast trött var jag ju! Men jag är van att sova lite, det har jag alltid gjort, ca 4 timmar/natt. Tog rast och motionstimme och for hem efter 14. Jag kände att jag måste få sova. La mig på soffan en stund och sen for jag och Savannah och käkade middag på IKEA.

Jag hade ju mitt GOLD pass igår igen. Alltså gänget jag har nu är så otroligt, dom är så härliga, många av dom har gått med mig sedan jag startade mitt första pass! Och vi har vuxit hela tiden, vi växer ur lokal efter lokal, tänk va! Nu har vi fyllt Grankullens gympasal, det är proppfullt varje gång. Och vilket pass igår igen, det var så otroligt roligt, jag bara njuter av att titta runt i lokalen, se alla stora leenden. När jag ser att de har roligt så har jag ännu roligare, det ger en så mycket. Man får en sån sammanhållning, vi blir som en liten eller ja liten, vår grupp är inte så liten nått mer men vi är som en familj, vi umgås och skrattar innan, gemenskapen innan är viktig, många kommer lite tidigare för att sitta ner på bänkarna och hinna prata lite. De nya låtarna tas emot med storm. Jag fick tom förslag igår om att vi kunde uppträda med en av låtarna. Jag måste kolla runt lite ang det. Det vore ju skit kul att ordna en flash mob! Jag kände mig så glad, så nöjd och fylld av zumba love när jag kom hem, så jag tror jag log resten av kvällen ❤

Vi hade ju som jag skrev tidigare om ett litet familje möte ang hur vi ska ha det i familjen, vem som ska göra vad, hur vi ska vara mot varann, vad alla och envar kan tänkas göra och vad som är en rimlig konsekvens om man inte gör det man lovat. Det har gett väldiga resultat faktiskt! Ungarna håller ordning på rummen, de är gladare och trevligare, svarar inte med att snäsa utan man får ett ordentligt svar. På Rasmus ser man framförallt en förändring. Han har verkligen skärpt sig.

Idag blir det zumba fitness på Fysioteket, härliga låtar där med. Den nya kräver nu lite genomgång… jag har ju jobbat hela helgen så jag har inte hunnit gå igenom den så mycket men det löser sig nog det med. Förra veckans låt Bella älskade dom, men den är så enorm, den har sån dramatik, den bara växer, det riktigt kokar när den kommer igång. Underbart!!!! Oh vad jag älskar att vara zumba instruktör!!

343cdbc45d1864f050b6ea9a2c2bb671--zumba-quotes-zumba-instructor

Nä nu ska jag vidare i etern, dricka min shake, börja öva dagens program för vi ska till Kalix idag en sväng så jag hunnit med allt innan det.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Okt 17, 2017 @ 09:44:41

    🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: