Jobb

Idag startar det, jobb, två lååånga pass, lördag, söndag. Sen ett lite kortare på Måndag.
Nå det går alltid när man väl kommer dit. Usch har riktigt ont i magen med tanken på framtiden….. jag har så mycket planer för AD&E…. men till det behövs bara inte tid utan även en lokal!

Hann inte blogga igår, det var Zumba Gold Chair på E villan. Det är så roligt när man ser att de gör framsteg, fler kommer och sätter sig vid högtalaren, såna som dragit all världens väg när de ser mig. Nu kommer en del när de ser genom fönstret att jag parkerar och tar ut högtalaren, då står de i hallen och väntar. En av tjejerna i rullstol blev helt vild när jag satte på musiken, så underbart att se. Folk som inte kan lyfta sina ben försöker med hjälp av byxor att dra upp benet så de kan sparka lite. Fantastiskt!!!

20171013_094800.jpg

Klockan 11 hade jag tid hos läkaren med mina hjärtrusningar och andnöd. Men jag har sprungit av och till sen åtminstone 1998 med samma problem, då gjorde oxå ett arbets EKG som visade på stress. Men det har inte utvecklats tyckte hon, varenda gång jag vart in så har det varit stress på jobbet. Och det menade hon på att detta är inget annat. Jag var frisk tyckte hon, alla prover är bra, mina leder, knän och rygg är bättre, min andning är oxå bättre. Jag har ju de sista 7 åren börjat träna och sen har jag slutat röka. Hon tog inget blodtryck trotts att jag sa att jag som alltid haft lågt blodtryck de sista åren fått högt gått blodtryck, igår morse hade jag 130/100 och det sista var 140/96 tror jag. Nåväl, jag känner väl själv när det blir värre och får kontakta Kalix. Men det är sant som hon säger, hade det varit hjärtat så hade jag inte kunnat träna som jag gör. Jag känner aldrig något när jag håller pass men däremot kan trappan upp till jobbet bli så tung så jag får stanna och dra efter andan. Hela kroppen blir som spagetti. Nå då behöver jag inte oroa mig, det är bara att köra på! Fast hon tyckte att jag skulle byta jobb!

Efter det var vi ut och käkade med Nina, handling. Vilade lite när jag kom hem, sen var det matlagning. Väntade in barn, vi hade ju tänkt ha ett familjemöte men Rasmus sov och han är inte att leka med när han sover… bara att vänta på ett bättre tillfälle.

Imorse var jag ut med hundarna och pinkade på bakgården och kolla vad som kör omgång 2!

Allt annat är brunt och dött men denna så grön och fin! Otroligt!!! Så den blir det att följa 🙂 Nä nu in på fb innan jobbet kallar på mig.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: