Ny dator

Jag har köpt en ny dator, min gamla var ju inte den bästa kan man ju lugnt påstå. Den krånglade rätt mycket! Jag behöver ju dator till lite av varje, mixar min zumba musik, samlar koreos osv, ja och vissa filmer på youtube funkar inte på mobil när det gäller firman. Sen blir det ju morgonblogg och morgon surf i stort sett varje dag. Men just allt som har med zumba att göra vill jag göra på dator, det är större skärm man ser bättre vad man gör och sen finns det till exempel inte det mixer programmet jag använder till mobil el surfplatta.

Jag får ofta frågan om jag inte vill bli politiker, men nej det vill jag INTE. Jag hittar inte ett parti som tycker som jag, jag tycker lite som sossarna i vissa frågor, lite som högern i andra, sen tycker jag att miljö frågor ar viktiga. Så jag är nog lite spretig när det kommer till ett parti. Och jag vill kunna tycka det jag tycker, jag vill inte låta någon partipiska vina över mig. Jag gör ett inlägg då jag är irriterad eller känner att nu måste vi tycka till och stå för något!

På tal om det så var ju Haparanda och Barents center i folkmun kallad Gropen på Uppdrag granskning igår. Jag vet inte om det vår något nytt egentligen, alla har ju fattat att någon har helt klart velat sko sig på detta, bli den som rodde iland projektet. Att det skulle bli något i gropen tvivlar nog alla på, det har tagit alldeles för mycket tid, för mycket tjorv, avtal och firmor hit och dit, folk som leker med vår kommun. Jag har länge sagt att det känns som om Fahlander, Akelius och Kamprad har hittat ett eget lite Monopol spel att spela i. Fast skillnaden är ju att Kamprad gjort med IKEA en hel del för oss, det är tack vare IKEA vi fortfarande överlever i denna stad. Sen tror jag att kommunen kanske skulle valt att lyssna på Roger Akelius istället, han hade planer för staden, inte så stora som Fahlander men rimliga, då kanske vi hade haft nått på gränsen mer än en grop! igår var det ingen storm på Facebook som många väntade sig, men jag tror att det är just för att folk är så less, nu är det bara ute det alla redan inombords visste. Men men ha förtröstan, kanske det är där mitt utebad blir så småningom. Tänk det vore väl exotiskt, insläpp från båda sidorna, tempererade bassänger, altaner och bryggor, palmer och rutschkanor. Tänk och göra det så så att du kan ha en öppnings(stäng)bar kupol över, då kan man använda det hela vintern. Det skulle väl vara exotiskt om nått! 🙂

Idag blir det STRONG by zumba, härligt, man är så underbart slut efter det, man känner att man verkligen har jobbat. Och sen när du sitter i soffan efteråt så känner man riktigt brännan i kroppen. Jag har lite känningar av nån förkylning eller nått, det som bränner i bröstet när jag andas. Kände på zumban i tisdags att andningen inte var riktigt med, men det är den här tiden, mögel ute, fuktigt osv som gör att jag blir lite allergisk så då blir det tyngre med andningen. Men jag får helt enkelt stanna upp och köra på deltagarna när jag känner att luften saknas. Nina sa oxå till mig, du måste lära dig att stanna upp, låta dem fortsätta köra på, peppa muntligt. Jag kör så pass många pass i veckan så det blir tungt för kroppen.

Idag ska jag efter att ha gått igenom dagens pass ta ut nästa veckas låtar och sen börja skriva koreos till kidsen 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 12, 2017 @ 15:24:58

    ❤️ du har iaf lyssnat på mig 😉😂😍 Hoppas du får vara frisk!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: