Sovit

Idag hade jag lite sov morgon, skööönt. Danne steg upp och satte iväg ungarna på skolan. Savannah vill fortfarande ha gröt på morgonen, Rasmus tar inte det längre. Nått större arbete är det inte mer om mornarna men just bara att se till att de tar sina vitaminer och kommer iväg i tid. Men det var skönt att slippa det och jag sov faktiskt till 08,30, det brukar jag inte göra, även om jag får sova så ber jag dom väcka mig kl 07.

Passet igår gick så där, 95% var bra men sen tappade jag helt bort mg på ett ställe i ett par sekunder, hitta igen mig snabbt, det hann gå några takter på det stället jag var vilse i pannkakan, gillar det inte! Det var lite nya i lokalen och då börjar jag tittat ifall någon har svårt nånstans och tänker hur jag kan underlätta, visa ett alternativ och då kommer jag av mig. Ja ja så kan det oxå gå 🙂

Idag tänkte vi gå ut och äta middag på Marios i Torneå. Vi har aldrig varit där så det ska bli kul och prova något annat. Men på dan tänkte jag gå ut med hundarna till hundparken, vi var där igår oxå, det var riktigt roligt, de fick rusa av sig en stund. Vi passade på att träna lite oxå. Det var rätt bajs fritt, inte riktigt men nästan, så lite fick man kolla var man satte fötterna. Tänkte inte på att fota igår men jag gör det idag och lägger ut imorgon. Det är ju så vackert nu med när allt är gult 🙂

Nä nu ska jag in och göra lite bokföring tänkte jag, det är faktiskt rätt så kul 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: