Visst är det konstigt

Jag brukar inte lita på så många andra än mig själv. Men ibland kan man behöva hjälp, råd eller tips, bara ha en undran. Jag hade en fråga till en person här för ett tag sen, jag ville veta pga av att jag bryr mig, inte för något annat. Sen får jag höra att just denna person som själv tipsade mig otaliga gånger för 10 år sen ”skvallrar” på mig, tar screen shot och skickar den vidare, så nice, tack för den! Och jag vet att denne person då gjorde det av samma anledningar som jag gör det idag. Men jag har fått höra lite grann lite här och lite där och förstår nu att jag var dum som ens trodde att denna person skulle hålla tyst, man måste ju skydda sig själv! Men där ser man hur rätt man har, en själv är ens bästa dräng! Nåväl skit i det, rykten sprids vad jag hört, pratet går… och det är ju rätt bra faktiskt. Folk ska inte tro att man inte vet, att man inte ser när man ser. Stan är liten…..

Kroppen är mör, jag körde ett STRONG by zumba pass igår, det är så jävla roligt! Jag älskar det, man är så underbart slut efteråt och så euforisk. Det är så jäkla kul! Det känns i kroppen att jag inte kört på 2 veckor, men nu är jag igång igen.

Vad händer idag? Lunch dejt med grannarna, sen har jag ett möte på eftermiddagen men inget annat på G. Jag får bara vara…. lite konstigt… tror jag börjar titta på låtar till zumba kids 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: