Provtagningar

Jag var på provtagningar igår, EKG och lite sånt. Jag har ju haft tidigare av och till hjärtklappning och så kan jag få andnöd helt plötsligt, jag måste som stanna till och dra efter andan. Det är ju absolut inte något fel på min kondition men att gå upp för trappan på jobbet kan ibland kännas som en bergsbestigning. Jag känner ju att det inte är något med andningen, det är något annat. Nå de flesta i vår släkt dör i hjärtinfarkt så jag tänkte att det är väl bäst att göra en check ändå. Jag undersöktes för det får två eller är det kanske 3 år sedan och då visade det inget… eller egentligen blev det väl som inte riktigt klart har jag för mig. Jag gick ju till företagshälsan som gjorde en massa tester och skulle skicka mig vidare, inget kom, ingen kallelse. Efter 7-8 månader ringde läkaren från företagshälsan, då hade han glömt att skicka remissen och Sunderbyn gick inte med på att ta in mig med så gamla tester och prover så jag fick nu tid till företagshälsan. Jag var in på nya tester men sen vete tusan om jag fick någon vidare undersökning…. jag tror inte det men jag har ju minne som en ärta! Nå nu blir det en sväng till så får vi se! Skillnaden nu mot var det var då är att nu kan det göra ont i bröstet, det hade jag inte tidigare. Det har väl startat i våras nångång.

Detta med vårt schema stressar, det stressar mig kanske mer på ett annat sätt än de andra på vårt jobb eftersom jag ännu har zumban. Jag har just startat företag, kan jag ens fortsätta med det efter jul. Kan jag ens fortsätta som instruktör….. jag menar ingen blir rik på att zumba, då får jag ju skaka röven av mig och ändå inte fixa det. Jag måste jobba oxå, men går det? Vi kommer att jobba så pass mycket mer så hur mycket tjänstledighet måste jag ta från mitt jobb. Redan nu kostar denna höst mig 5000 kr i lönebortfall. Så det vete gudarna hur detta ska sluta! Jag hoppas och visualiserar hur jag vinner pengar så jag kan sluta, så jag kan köra mitt eget. Tänk bara det där 25 000 i månaden i hur många år det nu är, tänk va, det skulle ju fixa allt galant! Jag har inga rika släktingar heller 🙂 Ja ja vi får väl se hur det går…. vem vet kanske det blir bra i slut ändan….

Mulet men varmt ute, nu efter bloggen och fb blir det att gå igenom STRONG och sen tänkte jag att vi går ut och går med hundarna, jag behöver luft i lungorna och det tror jag Danne framför allt behöver!

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Sep 27, 2017 @ 16:57:47

  Oj se nu till att Företagshälsan gör en ordentlig undersökning så att du kommer iväg till Sunderbyn. Om de har möjlighet så be dem screena hjärtat, viktiga grejer det här. En skall inte behöva trilla av pinn av en t.ex en hjärtinfarkt. Hoppas att det fixar till sig på ett bra sätt.

  Svara

  • wiccans
   Okt 01, 2017 @ 11:37:08

   Jadå jag ska träffa läkare på hälsocentralen nästa vecka så då får jag se till att de kollar ordentligt. Det är ju det att vi har det i släkten från alla olika håll. Det känns som om den enda som haft en bra hjärta är min farfar som vid 90 års ålder sas ha ett hjärta som på en 30 åring enligt läkarna. Hjärtat höll honom vid liv de sista åren, han blev 96 el var det tom 98. Resten av kroppen var inte mycket att ha men hjärtat slog 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: