Schemor!

Alltså, det är inget roligt alls 😦 jag har suttit och tittat men usch vad trist det är. Man tycker att nu ser det rätt bra ut men så stämmer det inte alls! Så nu får det vara en stund…. måste andas och hjärnan måste vila. Men jag tänker att om man tänker lite innan så kanske det går lättare sen när tänket vaknat liksom.

Igår fick vi äntligen in allt som ska in, parasollet, möbler, spaet och värmemattorna från taket, så skönt. Nu kan det storma fast om det vill, allt är inne!!!!

Idag zumba Gold, ska bli så kul! Man ser riktigt fram emot varje gång, nästa gång börjar vi byta ut låtar, spännande 🙂 Jag har en massa på lager men vilken ska jag välja! Vi får se, ska bestämma mig för det ikväll. Jag ska dansa och känna efter, vilken ska iväg, tror det lutar åt rock låten faktiskt, sen den finska låten. Nå vi får se.

Så efter att jag varit och glott lite på fb så blir det att gå igenom dagens pass 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: