Oj vad man blev firad

Det var riktigt roligt att fylla år igår. Inte för presenter eller så men för alla som kommer, Linda och Petra med familj kom, Annika och Thomas, Dennis och hans familj, Marianne, grannarna. Det är så roligt att bara umgås. Rejält firad på facebook blev man oxå, lite från alla världens hörn 🙂 Så det är ju roligt 🙂

Inget av det jag planerat blev av igår så kanske idag då? Nå det får vi se. Somnade sent klockan var ännu 02 då hade jag inte sovit en blund. Klockan 03,31 stängde jag tvn men då hade jag småslumrat här och där. Sen steg jag upp före 07! Igår sov jag alldelens för länge!

Härligt höst väder, ca 10 grader, fuktigt, härliga färger överallt. Nä nu ska jag in på facebook, kolla lite mail, zumba sidan ef en koreo som jag tänkt, sen lite bokföring.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: