Fyller år

Ja modulerar som jag trodde de sjöng när jag var liten. Idag fyller jag år 🙂 Familjen grattade mig med paket, cheesecake och en vinflaska på morgonen. Jag som dricker så hemskt mycket 🙂 Jag har fått en tidigare med av Danne, nu fick jag en till i samma serie, det är Black towers ICE, man ska ha is i glaset och det gillar ju jag så de ska provas helt klart 🙂

20170923_093937

O paketet var det en elvisp med skål till. Det behövde vi verkligen den vi har tappar delar!!!

Idag är jag ledig, så det blir att ta det lugnt, undrar om vi idag skulle få ner pool värmarna från taket så de kommer in i stugan. Sen ska resten oxå in, det vi planerat under veckan. Men en vacker dag händer det. Dennis skulle komma och fika idag, kanske jag borde ringa systrarna oxå. Annars hade jag inte tänkt ha något fika 🙂

Ja ja nu måste jag sätta igång dagen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: