Politiker

Idag blir det möte med politikerna ang 3-3, beslutet är taget och vi kan inte göra något åt det hela men vi kan kräva svar, vi vill vet hur det blir, hur de tänkt, vem ska göra vad och varför. Vi har en hel del frågor som hänger i luften! Nåväl vi får hoppas vi kan bli lite klokare idag.

Det här har verkligen tagit musten ur folk, det känns tungt att gå till jobbet, vi är en åldrande personalgrupp och de ska ta mig tusan köra det sista ur oss oxå. Jag har känt ett tag nu att jag börjar bli deprimerad, det här hörde vi ju redan för över 1 år sedan. En utredning gjordes men inget beslut kom. Nu vet vi ju varför, det var inte schemat som blivit dyrt, den utvisade helt andra faktorer. Men det var obehagligt när det bara var tyst, man vågade inte ens fråga för att inte väcka den björn som sover. Jag ställde frågan nån gång i sociala medier men fick aldrig något svar. Det har legat och grott i magbotten på oss alla. Vi tog ju första dusten om 3-3 för något år sedan. Danne satt på golvet kl 06,55 och försökte samla krafter att gå till jobbet, han börjar 07. Jag känner klar olust inför att gå dit, jag vet inte hur jag ska orka, det tar på en mer och mer. Vi har dåliga löner, vi har dålig arbetsmiljö, vi blir slagna, trakasserade på olika sätt, vi blir hotade, spottade, rivna i håret rätt ofta på vårt jobb. Men det går inte att styra bort allt, det handlar ju om människor, det är det vi jobbar i, våra lokaler är inte alltid lämpade för det vi jobbar med, de är i dåligt skick, vi får inte de hjälpmedel vi vill ha, vi får ofta ”trolla med knäna” vi tar med saker från våra egna hem, vi ”jobbar” hemifrån. Vi har dåliga arbetstider och en skit taskig OB, det enda som var positivt som gjorde att man orkar är 3-3 och nu är det oxå borta. Ungdomarna söker inte längre till vården och är det så konstigt. Omsorgslinjen har flera gånger blivit inställd och nu var det nära igen. Hur ska vi få in folk, vad kan vi locka med?

Ja ja nu tar vi något annat, zumba Gold idag, det är så roligt. Det är som något speciellt med Gold, jag verkligen älskar all zumba det gör jag. Men deltagarna i Gold gör det så annorlunda. Jag har nog sagt det förr men de är ute efter att dansa och ha kul, deltagarna i fitness, de ska ha en redig genomkörare och förväntar sig fart och i STRONG där ska vi jobba och jobbar stenhårt!

Så nu blir det in på fb en sväng, göra lite zumba jobb och sen träna dagens koreos. Tänkte köra igenom morgondagens nya låt med, plus det nya blocket i STRONG så det inte blir så mastigt nästa vecka.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: